Skip to main content
04-11-2017

Nieuwsflits 10 2017-2018


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

Hierbij weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij,

- In de week van 13 november a.s. zal  het schoolfruitproject, gesubsidieerd vanuit de Europese Unie, van start gaan. Volgende week zullen we dan definitief met u delen hoe we dit verder vorm gaan geven.

- Zaterdag 4 november kleding/speelgoedbeurs georganiseerd door ’t Poppeke op ’t Getij.

- We kunnen terugkijken op een leuke 'Kom 'ns kijken'-middag van de groepen 1-2, die volledig verzorgd was door juf Brigitte, in het kader van haar muziekopleiding.

- Voor versterking van de  ouderraad voor groep 1 heeft 1 ouder zich aangemeld. We heten dan ook  Saskia Colpaart (mama van Eline groep 1/2A)  van harte welkom.

- In de bijlage treft u de uitnodiging voor ‘feest in de kerk’ op 11 november.

- Groep 6/7, 7 en 8 heeft afgelopen dinsdag aan een remwegdemo meegedaan verzorgd door de ANWB. De kinderen waren erg onder de indruk van de afstand die de auto nodig had om tot stilstand te komen. U kunt hier meer van zien op onze facebookpagina.  (noot:  juichende kinderen betekent dat ze de afstand goed hebben ingeschat!)

- Op zaterdagmiddag 27 januari 2018 organiseren ZC Koewacht en ZC de Honte weer de lokale schoolzwemkampioenschappen in zwembad Reynaertland in Hulst.  Indien er kinderen interesse hebben om deel te nemen dan graag een seintje richting meester Godfried.

- Denkt iedereen aan het meenemen van ‘oud hout’? Voor het op te starten kunstproject “Kindcentrum”  zijn we nog steeds op zoek naar “oud hout”.  Dit kan ingeleverd worden bij de groepsleerkrachten.

-In de bijlage een flyer van"jong united" rondom een zaalvoetbaldag in de Kerstvakantie

Nieuws vanuit Foxkidz:
Deze week hebben we druppels uitgeblazen tot een mooie regenboog. De peuters hebben erg hun best gedaan om door het rietje de druppeltjes weg te blazen. De resultaten zijn dan ook prachtig. Ook hebben we een bezoekje gebracht aan de bibliotheek. Daar hoorden we van juf Ankie hoe Olivier door hard te roepen zijn papa en mama weer terug vond. natuurlijk hebben wij ook geprobeerd hoe hard wij konden brullen. De kinderen van het kinderdagverblijf hebben een heerlijke wandeling gemaakt met de bolderkar.De tuinkers die de BSO in de vakantie heeft gezaaid is deze week al zo hoog gegroeid dat we er van hebben geproefd.. lekker op een boterham met kaas! Volgende week sluiten we het thema regen echt af zodat we ons kunnen gaan voorbereiden op het feestelijkste thema van het jaar.

Nieuws vanuit ’t Poppeke:
-
we hebben deze week de herfstweek afgesloten
-volgende week komt de fotograaf langs om weer de mooiste kiekjes te schieten
-we zijn  druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor de kledingbeurs
-volgende week hebben we een "oma/opa-dag" waar we heel erg naar uitkijken
 

Namens alle medewerkers wens ik iedereen een fijn weekend toe!

Met vriendelijke groet,

Godfried Blaeke (dir.)

Bijlage:
- Sint Maarten
- Zaalvoetbaldag

Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?


< Nieuwsflits 9 2017-2018