Skip to main content
28-05-2018

Nieuwsflits 34 2017-2018


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees

 

Hierbij weer de laatste nieuwtjes vanuit Kindcentrum Kloosterzande:

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

-          Aankomende week zal de schoolfotograaf onze school bezoeken. Hieronder treft u het schema met de tijden voor de betreffende groepen. Indien u ook heeft aangemeld voor de broer/zus foto dan heeft u hiervoor een apart mailtje ontvangen. De individuele foto’s zullen een witte achtergrond hebben.

Maandag: Foxkidz, groep 1/2A, groep 1/2B, groep 4, groep 4/5 en groep 5

Dinsdag: Groep 1/2C, groep 3, groep 6, groep 6/7, groep 7 en groep 8

 

-          We kijken terug op een geslaagde Finland-ouderavond. We hebben samen prettig van gedachten gewisseld over “de route die we aan het lopen zijn” en de voornemens voor de volgende stappen gaan maken.  Over de besproken items komen we in een volgende nieuwsflits nog terug

-          In het kader van de gewijzigde privacy-wetgeving zullen we volgende week een aangepaste bijlage van ons inschrijvingsformulier verspreiden.  Vriendelijk verzoek om deze in te vullen  en mee terug te geven naar school.

-          Inmiddels is bekend welke leerkrachten we hebben gekoppeld aan de groepen voor volgend schooljaar.

Groep 1/2A: juf Charlotte en juf Lesley (tot aan de kerstvakantie)

Groep 1/2B: juf Marian en juf Lyanke

Groep 1/2C: juf Brigitte en juf Esther

Groep 3: juf Karlien en juf Nancy (op dinsdag zullen zij samen werkzaam zijn in groep 3)

Groep 4: juf Samantha  en juf Lyanke (tot aan de kerstvakantie, juf Ingrid zal dit na haar  zwangerschapsverlof overnemen)

Groep 4/5: Juf Wendy en juf Yvonne (vervanging juf Simone)

Groep 5/6: Meester Bas

Groep 6: Meester Joost

Groep 7: Juf Ilse en juf Eva

Groep 7/8: juf Irma

Groep 8: meester Michael

Intern begeleiding:  door Juf Alma

Directeur: meester Godfried

Juf Charlotte zal tijdens het zwangerschapsverlof van juf Mirjam haar taken overnemen.

Juf Wies en meester Ronny zullen ons ook komend schooljaar blijven ondersteunen

 

Ondertussen zijn we ook gestart met de groepsindeling;  welke leerling in welke groep? Ook dit is ieder jaar weer een grote uitdaging om dit zo passend mogelijk voor elkaar te krijgen. Zodra we dit plaatje ook rond hebben zullen we dit met de kinderen en u delen. De verwachting is dat we dit in weeknummer 25 (uiterlijk weeknummer 26) bekend maken.

   

-          De  enquête kan nog tot woensdag a.s. worden ingeleverd. Daarna zullen we starten met “verwerken”.  Uiteraard zullen we de conclusies/uitkomsten t.z.t. met u delen.

-          Denkt u  (indien van toepassing) aan de betaling van de schoolreis? Let u er hierbij op dat u het juiste (gewijzigde) rekeningnummer gebruikt?

-          Donderdag 14 juni zal er een uitvoering zijn van de toneelgroep o.l.v. juf Yvonne. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De flyer hiervoor treft u in de bijlage.

-          De kinderen van groep 7 hebben mooie kunstwerken gemaakt o.l.v. juf Irma en Linda. Deze zullen tijdens het WAK weekend (dit weekend) tentoongesteld worden bij Trijntje Nickel.

-          Op woensdagmiddag 13 juni a.s. organiseert Bibliotheek Zeeuws–Vlaanderen i.s.m. University college Roosevelt Junior een Kids College On Tour met als onderwerp “Programmeren” De flyer hiervoor treft u in de bijlage.

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

Deze week zijn de peuters en het kinderdagverblijf gestart met het Puk thema ‘oef, wat warm’. Er staan weer leuke activiteiten gepland. Omdat het zonnetje ook meteen aanwezig was in ons thema en in het echt buiten hebben we er lekker van genoten en extra lang buiten gespeeld. Zonder jas naar buiten, blote voetjes in de zandbak, heerlijke zandtaartjes en lekker veel bewegen wat wil je nog meer.

Op donderdag 20 april hebben de BSO kinderen lekker met water gespeeld.  Toen heeft er iemand per ongeluk het verkeerde shirt mee naar huis genomen. De stoere (kleine) eigenaar wilt het heel graag terug. Het was net een nieuw shirt waar hij erg blij mee was. Wil iedereen eens in de kast kijken zodat we de eigenaar weer heel erg blij kunnen maken! Super dankjewel.

Een foto van het betreffende shirt treft u in de bijlage.

 

 

Namens alle medewerkers van het Kindcentrum Kloosterzande wens ik u een fijn (en tropisch)  weekend toe.

 

Met vriendelijke groet,

Godfried Blaeke

(dir.)


< Nieuwsflits 33 2017-2018