Skip to main content
27-10-2018

Nieuwsflits 10 2018-2019


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

Hierbij weer de laatste nieuwtjes vanuit Kindcentrum Kloosterzande:

Nieuws vanuit ‘t Getij:

-          Maandagavond aanstaande staat er een studieavond gepland voor alle medewerkers binnen Kindcentrum Kloosterzande. Het KIVA-programma zal deze avond centraal staan.

-          Dinsdag 30 oktober van 14.00-15.00 u is er de Kom ’s kijken-middag van de groepen 1-2. Zij zullen op het grote podium laten zien wat ze geleerd hebben. Hun ouders/verzorgers/opa’s/oma’s zijn van harte welkom om te komen kijken.

-          De speelzaal is in de herfstvakantie voorzien van een prachtige nieuwe blauwe vloer.

-          Afgelopen donderdag is juf Mirjam bij groep 1-2 b en groep 3 op bezoek geweest om baby Juul te laten bewonderen.

-          Vanaf de week van 12 november zullen de kinderen naast de twee schoolfruitdagen op de overige drie schooldagen fruit ontvangen afkomstig van het EU Schoolfruitproject! Dit project loopt door tot in april. Om de kinderen deze gezonde versnaperingen te kunnen laten nuttigen, kunnen we ’s ochtends nog een aantal extra helpende handen gebruiken (maximaal tot 10.00 u). Wanneer u het fruitteam wilt komen ondersteunen, stuurt u dan een mailtje naar argamoree@gmail.com . 

-          Heeft u thuis mokken die u niet gebruikt? U kunt ze op school een goede bestemming geven: we kunnen ze goed gebruiken voor de kinderen die op school blijven eten.

-          Nog een traktatie-ideetje passend bij Halloween:

Teken met een zwarte stift griezelige gezichtjes op de schil van het fruit.

 

 

 

Nieuws vanuit ’t Poppeke: En toen was de herfstvakantie alweer voorbij……….. Wat hebben we geboft met het mooie weer!
Onze ruimtes zijn mooi versierd met “herfstige knutsels”, maar we zijn nog lang niet klaar!
Deze week stond meer in het thema van de Halloween achtige activiteiten. We kleien pompoenen, knutselen spinnen en zingen liedjes.
Hebben jullie onze spinnen al gespot op de ramen? Ook achter de schermen zijn we druk bezig geweest met de Halloweentocht  van aanstaande vrijdag, zien we jullie daar ook?

En we hebben nog meer nieuws van achter onze schermen! We zijn deze week begonnen met een nieuw project. Ons dagverblijf krijgt er een verdieping bij! Op onze facebookpagina houden we jullie op de hoogte door middel van foto´s.

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

-afgelopen dinsdag kwam yogajuf Lydia weer op de peuterspeelzaal langs om ons mee te nemen op reis. We gingen deze keer naar herfstland.

-de kinderen van het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal hebben deze week ieder op zijn eigen manier een egeltje geknutseld.

-de BSO kinderen hebben afgelopen week enorm genoten van het bouwen met pallets. Ze werden gestapeld, vast getimmerd en geschilderd.

-donderdag 8 november gaan de kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal een herfstspeurtocht doen. Onze vrienden van 't Poppeke gaan ook gezellig mee.

-volgende week verwelkomen we juf Nadia weer terug op het kinderdagverblijf. Haar zwangerschapsverlof zit er weer op en komt ze weer gezellig terug ons team versterken.

 

Namens alle collega’s wens ik u een prettig weekend toe,

 

Met vriendelijke groeten,

Godfried Blaeke

(dir.)


< Nieuwsflits 09 2018-2019