Skip to main content

WELKOM

update:  13 januari 2019

Wij heten u van harte welkom op de website van basisschool 't Getij.
Lees onze informatie en krijg een indruk van 't Getij. Zo krijgt u een indruk van 't Getij.  Onderaan deze pagina kunt u de meest actuele nieuwsflitsen lezen.
Daarnaast kunt u op de ELO van onze website ook allerlei informatie vinden die de kinderen kunnen gebruiken bij het maken of leren van hun huiswerk. Hier vindt u ook foto's van de diverse activiteiten die op onze school hebben plaatsgevonden. Deze ELO is een beveiligde omgeving en kan alleen worden gebruikt m.b.v. een wachtwoord.

 

 

ELO

Binnen deze afgeschermde omgeving is te vinden:

- Huiswerk en huiswerkzaken voor de leerlingen van de midden- en bovenbouw.

- Ons foto-album.

 

(via klikken op de groene knop kunt u deze omgeving benaderen)

Verkeerszichtbaarheidsactie

Maandag 10 december heeft de werkgroep Verkeer een zichtbaarheidsactie georganiseerd met als doel de kinderen bewust te maken dat opvallen in het verkeer bij alle weertypes van groot belang is.

Op deze dag mochten de kinderen op allerlei manieren verlicht naar school komen lopen of fietsen. De rode loper lag uit om het schoolplein op te gaan waarna de verlichting van de fiets gecontroleerd werd.

In de loop van de ochtend zijn een aantal leerlingen uit groep 8, onder begeleiding van een verkeersouder en leerkracht, Kloosterzande ingegaan om op enkele plaatsen in het dorp ‘ZET JE LICHT AAN’ slogans te spuiten.

Alle leerlingen hebben van de werkgroep nog een zakje 'Light beats' om in de spaken van hun fiets te doen.

(Voor meer foto's verwijzen wij u naar de beveiligde omgeving)

 

Verkeersvlog groep 7

De leerlingen van groep 7 hebben in het kader van de verkeersveiligheid rondom school een vlog gemaakt.

https://youtu.be/VuS3CAMQBC8

Laatste nieuws:

24-05

Nieuwsflits 35

Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij weer onze wekelijkse nieuwsflits: -We kunnen met z’n allen terugkijken op een fantastisch openingsfeest. Het feest straalde een enorme warmte uit en we hebben van jong tot oud de hele dag...[meer...]

16-05

Officiële opening

Vandaag 16 mei is onze school na een feestelijke dag officieel geopend. Deze geslaagde dag is mede tot stand gekomen door de enorme inzet van vele ouders van onze leerlingen. Hartelijk dank hiervoor!! Een sfeerimpressie van...[meer...]

14-05

Extra nieuwsflits

 Beste ouder(s)/verzorger(s),  Op een andere moment dan dat u gewend bent, willen we met u  omtrent het openingsfeest nog een aantal zaken delen: -in de ochtendpauze krijgen de kinderen een traktatie (een...[meer...]

Artikel ###SPAN_BEGIN###%s tot %s van ###SPAN_BEGIN###%s