Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

19-02-2015

Nieuwsflits 23


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees  van de nieuwsflits,
Ook deze week, net voor de voorjaarsvakantie, nog een  korte nieuwsflits  vanuit ’t Getij:
-we kunnen terug kijken op een geslaagde carnavalsochtend (voor de peuters) en een middag met veel  gehos en gespring en natuurlijk een bezoek van de raad van elf met z’n gevolg.
-op de schoolkalender is woensdag 18 maart a.s. niet grijs gearceerd.  We hebben deze dag een studiedag en alle kinderen zijn dan vrij!!! Onze studiedag zal in het teken staan van het maken van het schoolplan voor de komende 4 jaren.
-groep 5/6 gaat na de vakantie aan de slag met een muziekproject van de koninklijke harmonie. Na het succesvolle project van vorig jaar wil de harmonie ook dit project ook weer verzorgen.
-de wafelbakactie zal dit jaar op dinsdag 31 maart a.s. worden gehouden. De opbrengst  zal voor een groot deel gaan naar Sri Lanka. Daarnaast wordt er nog een lokaal doel uitgeselecteerd.  Indien u wilt helpen wafels bakken dan kunt u zich opgeven bij Monique. Haar mailadres: projectschool14@hotmail.com
- de kangoeroewedstrijd zal dit jaar op 19 maart worden gehouden. Deze  (landelijke) rekenwedstrijd wordt gehouden voor de groepen 5 t/m 8 en we willen onze kinderen hier graag aan laten meedoen. De kosten bedragen 2 euro per kind; de rest wordt door school betaald. Indien u uw kind wit  laten deelnemen, wilt u dan 2 euro meegeven na de  voorjaarsvakantie. Donderdag 26 februari schrijven we uiterlijk in. 
-na de voorjaarsvakantie zal de hoofdluisbrigade weer aan de slag  gaan en alle kinderen controleren. (maandag en woensdag)
--in de bijlage nogmaals de  flyer rondom streetdance 
-op onze website staan al de eerste foto’s van de carnavalsmiddag op school.
Namens heel het team van ’t Getij wens ik u een prettige  vakantie toe.
Met vriendelijke en leutige groeten,
 
Godfried Blaeke
(dir.)

< Nieuwsflits 22