Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

28-02-2015

Nieuwsflits 24


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees van de nieuwsflits,
 -we hebben goed nieuws van juf Ingrid ontvangen. Juf Ingrid is bevallen van een gezonde zoon, Senn genaamd. Alles gaat goed met moeder (vader) en Senn.
-nogmaals goed nieuws:
 Kaat Kerckhaert  (uit groep 8 B) heeft gisteren namens onze school voorgelezen tijdens de regionale voorrondes van de voorleeswedstrijd te Hulst en mag door naar de volgende ronde;  de Zeeuws Vlaamse finale. Ze heeft voorgelezen uit het boek:” de verdwijning van de mislukte barbie” van Jacques Vriens.
-1 en 2 april a.s. zijn er weer  oudergesprekken (groep 1 t/m 7). Binnenkort starten we de planning en krijgt  u hiervoor een uitnodigingsbriefje.
-maandag a.s.  (2 maart) hebben we een inloopmoment voor de ouders van groep 3 . U bent vanaf 14.45 uur van harte welkom in de klas!
-met de ouders van groep 8 hebben we deze week gesprekken gevoerd  die in het teken stonden van het definitief schooladvies voor het voortgezet onderwijs. Zoals u wellicht weet is het schooladvies, sinds dit schooljaar, bindend voor het voortgezet onderwijs.
-we hebben deze week (weer) een  ontruimingsoefening gehouden. Alles verliep keurig gestructureerd en ons gebouw  was binnen korte tijd ontruimd.  De verbeterpuntjes nemen we mee naar een volgende keer…..
-Juf Sabine (groep 4/5) heeft in de voorjaarsvakantie een operatie ondergaan. De verwachting is dat ze volgende week weer (voorzichtig) zal gaan starten.
-meester Joost dient maandag a.s. een knieoperatie te ondergaan. De verwachting is dat hij twee weken uit de roulatie zal zijn. Juf Lieke Roelans zal deze twee weken de lessen verzorgen aan groep 5/6.
-de overblijfkrachten hebben deze week een overblijftraining gehad.
-in de bijlage kunt u   een uitnodiging vinden voor een tafeltennistoernooi in Kloosterzande.
-verkeerstip:
We zien ’s ochtends een aantal ouders  (en kinderen) te voet vanuit Oosthof (rode brievenbus) richting school wandelen. Aangezien er in die omgeving (nog) geen stoep is, raden wij aan om (indien niet noodzakelijk) de “andere route” te nemen
-Op woensdag 18 maart a.s.  heeft de basisschool een studiedag en zijn de kinderen vrij. Ook de peuterspeelzaal is die dag gesloten. Het kinderdagverblijf en de BSO zijn gewoon open en (incidentele) opvang is vanzelfsprekend mogelijk. (0114-682314)
 Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe.
Met vriendelijke groeten,
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?  
< Nieuwsflits 23