Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

07-03-2015

Nieuwsflits 25


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees  van de nieuwsflits,
Ook deze keer, aan het eind van de week, weer een aantal berichtjes vanuit ’t Getij:
-alle kinderen hebben vandaag een briefje meegekregen van het oranjecomitéi.v.m.  Koningsdag. Opgave hiervoor voor vrijdag a.s.
-de brievenbus van de vertrouwenspersonen  voor de kinderen (ouders/personeel) is verplaatst. Op  advies van het Kinderparlement hebben we deze geplaats  in het halletje bij de hoofdingang.
-de kinderen van groep 8 hebben afgelopen week examen gedaan voor jeugd EHBO; ze zijn allemaal geslaagd en binnenkort krijgen ze hun diploma!
-i.v.m. de wafelbakactie krijgen de kinderen binnenkort sponsorlijsten mee naar huis.
De opbrengst van de wafelbakactie zal  dit jaar grotendeels zijn voor  Sri Lanka met dit jaar speciale aandacht voor de schrijnende werk -en leefomstandigheden op en rondom de theeplantages.   Daarnaast gaan we jaarlijks op zoek naar een lokaal doel. Dit jaar zal het doel zijn: sparen voor een AED voor brede school ‘t Getij.   Een AED is een draagbaar apparaat dat kan worden gebruikt voor reanimatie.  Ons doel is dat dit apparaat goed zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar op komt te hangen op 't Getij.
De wafelbakactie en de sponsorloop vinden plaats op 31 maart a.s. Indien iemand wil helpen bij het organiseren dan graag een berichtje naarprojectschool14@hotmail.com
-in de bijlage vindt u   een herinnering rondom het schooltafeltennistoernooi
-maandag a.s. komt het kinderparlement, na schooltijd,  bijeen.
-Verkeer: helaas moeten we constateren dat er nog af en toe volwassenen tegen de verkeerstroom in rijden op de fiets!  De verkeersregel geldt voor iedereen! Goed voorbeeld doet goed volgen….. 1 (bestuurders)richting rondom ’t Getij!
 
Namens het team wens ik iedereen een prettig  (en zonnig) weekend toe.
 
Godfried Blaeke
(dir.)

< Nieuwsflits 24