Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

10-04-2015

Nieuwsflits 30


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees  van de nieuwsflits,
 
Ook deze week weer een aantal nieuwtjes. We beginnen met zeer leuk nieuws:
 
-juf Mirjam heeft deze week bekend gemaakt  dat ze in blijde verwachting is.   In de periode na de zomervakantie zal zij met zwangerschapsverlof gaan. 
 
-de jongens van groep 8 hebben een prima schoolvoetbalprestatie neergezet. Ze zijn op de tweede en derde plaats geëindigd.  Wat echter nog  mooier is om te vermelden,  is  dat (volgens een aantal bronnen)  heel de middag  omgeven was door een zeer prettige voetbalsfeer! Complimenten!
 
-in de krant klopte het artikel rondom de opbrengst van  de wafelactie/sponsorloop niet . De kinderen van ’t Getij  hebben gezamenlijk  bijna 3100 euro bij elkaar gelopen voor Sri Lanka en de AED. 
 
-gisteren is er weer een bijeenkomst geweest van de medezeggenschapsraad. Tijdens deze vergadering zijn o.a. de volgende onderwerpen besproken: schoolplan, arboplan, overblijfbijdrage etc. De notulen van de vorige MR-vergadering en het jaarverslag  zijn te vinden op de website onder het kopje:ouders->medezeggenschap.
 
-De data voor de jaarlijkse sportdag  (groep 6 t/m 8) zijn vastgelegd. We gaan er van uit dat we deze kunnen houden op 21 mei. (uitwijkdata zijn 28 mei en 2 juni). De sportdag wordt op de voetbalvelden van Kloosterzande georganiseerd.
 
-we zijn druk bezig met de voorbereidingen te treffen voor de groepsindeling voor volgend jaar. Het is (wederom) een enorme puzzel en een omzichtig proces.  Na de meivakantie zullen we de groepsopzet (we gaan werken met 11 groepen) bekend maken. Eind mei zullen we de namen van de groepsleerkracht(en) koppelen aan de groepen. Eind juni zullen we dan het complete “plaatje” bekend maken.  
 
-de Bag2schoolactie heeft weer veel geld opgebracht. Er is voor 1930 kg aan textiel ingezameld dat bij elkaar 579 euro betekent!!! Hier gaan we weer mooie dingen mee doen voor de kinderen.  Dank voor ieders bijdrage!
 
Namens het team van ’t Getij wil ik iedereen een prettig weekend toewensen!
 
Godfried Blaeke
(dir.)
< Nieuwsflits 29