Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

18-04-2015

Nieuwsflits 31


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees  van de nieuwsflits,

Ook deze keer weer aan het eind van de week een nieuwsflits met het laatste nieuws van en rond ‘t Getij
 
-de  beide meisjesteams van groep 8 hebben afgelopen woensdag goed en vooral plezierig gevoetbald op het schoolvoetbaltoernooi voor meisjes zeventallen in Vogelwaarde.  Uiteindelijk zijn ze derde en vijfde geëindigd in hun poule. Bedankt aan iedereen die (even)  kwamen  supporteren en ondersteuenen!
-volgende week vrijdag vieren wij KONINGSSPELEN op onze school. Dat betekent dat alle kinderen ’s ochtends sportief aan de slag gaan. Eerst zullen we met zijn allen de openingsdans doen.  Vervolgens zullen de kinderen van groep 4 t/m 8 naar de sporthal gaan om daar allerlei spelen af te werken. De kinderen van groep 1 t/m 3 blijven op school en gaan daar allerlei bewegingsactiviteiten doen. .
 ’s Middags blijven alle kinderen over want we hebben van de Koning en de Koningin een lunch voor de kinderen aangeboden gekregen!  Dat mogen we natuurlijk niet afslaan. Dus volgende week vrijdag blijven alle  kinderen tussen de middag over! 
’s Ochtends graag voor de kinderen van groep 1 t/m 3 hun fruithapje meegeven.  De kinderen van groep 4 t/m 8 krijgen ook de gelegenheid in de gymzaal om dit te nuttigen. Daarnaast krijgen ze nog andere traktaties.
 
-volgende week dinsdag/woensdag en donderdag hebben de kinderen van groep 8 de eindtoets basisonderwijs. Ze zullen o.a. op de gebieden rekenen, taal, wereldoriëntatie worden getoetst op hun kennis. We wensen ze allemaal veel succes!

-op onze school staan 3 inzameltonnen: eentje voor plastic doppen,  eentje voor lege cartridges en eentje voor lege batterijen.

-in groep 1-2  B is het sinds afgelopen dinsdag een "drukte van jewelste". Er zijn al 7 kuikentjes uitgekomen!  De kuikentjes hebben al heel veel aandacht gekregen van menig leerling  (en ouder). Na volgende week gaan ze naar een goed logeeradres.

-afgelopen maandag hebben we onze 300e leerling mogen verwelkomen. Het is Ahmad en hij is gestart  in groep 3B.

-een vijftal kinderen uit groep 8 gaan hun steentje bijdragen  aan de herdenkingsplechtigheid op 4 mei a.s. op Hof te Zandeplein (start 19.15 uur) Iedereen is van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst.

-helaas reed deze week de auto van de reinigingsdienst rondom  aanvang schooltijd in “onze straat”. Hierover lopen al langer afspraken (i.v.m. ontheffing rijrichting) maar door veranderingen in het ophaalschema was het niet goed gegaan. De Zeeuwse reinigingsdienst heeft aangeven dat dit niet meer voor zou komen……

-in de bijlage de uitnodiging voor KONINGSDAG en de deelnemerslijsten  van de kinderen. Deze lijst wordt door het comité samengesteld en hierbij hebben wij als school geen rol.

-27 april t/m 8 mei hebben we meivakantie.

-de kinderen van groep 1 en 2 hebben afgelopen woensdag een interactieve vertelvoorstelling gehad van Aadje Piraatje. Dit was een groot succes.
 
Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe.

Godfried Blaeke
(dir.)

Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  
< Nieuwsflits 30