Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

25-04-2015

Nieuwsflits 32


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees  van de nieuwsflits,
 
Ook deze keer, net voor de meivakantie, weer  een nieuwsflits met het laatste nieuws van en rond ‘t Getij.
-gisteren hebben we de papieren nieuwsbrief meegegeven; deze keer was het aan groep 7 om het kindergedeelte te vullen.
-we kunnen weer terugkijken op zeer geslaagde Koningsspelen. Heerlijk met z’n allen even dansen, spelencircuit voor groep 1 t/m 3 in en rond school. Groep 4 t/m 8 een prachtig spelencircuit in de sporthal. Met z’n allen tussen de middag gegeten. Alle kinderen hebben nog een prachtige oranje armbandje gekregen. Kortom een groot succes. Dank aan iedereen die hier zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen!
-groep 8 heeft donderdagochtend de laatste eindtoetsen gemaakt. De uitslagen hiervan zullen over een paar weken binnen zijn. De kinderen hebben allemaal al een schooladvies en zijn allemaal al geplaatst op een voorgezet onderwijsschool:
 ->1 leerling Edudelta College te Goes
 ->3 leerlingen de Rede te Terneuzen
 ->9 leerlingen Zeldenrust te Terneuzen
 ->34 leerlingen Reynaertcollege te Hulst
 Mocht de uitslag van de eindtoets in positieve zin afwijken van het schooladvies dan zal met desbetreffende ouders nog in overleg worden gegaan omtrent eventueel aanpassen van het schooladvies.
-we hebben gisteren afscheid genomen van juf Sabine; Juf Sabine gaat werken op de Springplank. Juffrouw Ingrid zal (weer) komen werken in groep 4/5 na de meivakantie.
-in de bijlage nog een uitnodiging van "sport in beweging"omtrent "floorball"
-na de meivakantie zullen we dagelijks  de bovenbouwdeur omstreeks 15.30 uur sluiten. Hierdoor kunnen we beter overzien we er in/uit onze school loopt.  De hoofddeur en de deuren naar de kinderopvang zijn vanzelfsprekend gewoon open.
-tevens zit er in de bijlage een uitnodiging voor een schaaktoernooi voor kinderen
-er wordt de laatste tijd heel erg veel na schooltijd gespeeld op het schoolplein. Op zich een goede zaak. Ons schoolplein is open mede in relatie tot de toegankelijkheid voor de bibliotheek. We hebben echter de laatste tijd te maken met “schadegevalletjes” als gevolg van het voetballen met “harde ballen” (letters bibliotheek, lamp etc. ). We willen nadrukkelijk vragen om de kinderen niet meer met “harde voetballen” op het schoolplein te laten spelen!!!  Wilt u dit thuis ook onder de aandacht brengen?
-na de meivakantie zal de zwemvierdaagse weer gaan plaatsvinden. De exacte data worden nog bekend gemaakt. Het zal echter niet meer ten bate van Unicef zijn maar de opbrengsten zullen dit jaar naar “Stichting Kadoos” gaan.  Na de meivakantie zal er uitleg worden verzorgd op school door mevr. Compiet.
 
Namens het team wens ik iedereen een hele goede (en hopelijk zonnige)  meivakantie toe.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Team ’t Getij Kloosterzande
 

Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 31