Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

30-05-2015

Nieuwsflits 35


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees  van de nieuwsflits,
 
Ook deze week weer een aantal berichtjes vanuit ’t Getij:
 
-juf Marjolijn  is afgelopen woensdagochtend bevallen van een tweeling; 2 jongens, Ties en Ibe genaamd. Iedereen maakt het goed!  
-mocht u de schoolreis nog niet hebben betaald dan hier (nogmaals) het rekeningnummer van ’t Getij:  NL95RABO0145937755
-de laatste stapjes worden gemaakt voor het “stilteplein”.  De picknicktafels zijn gearriveerd en dan kan het “stilteplein” officieel open. Ook gaan we een dezer weken van start met het gebruik van de speeltuin (tijdens onze  pauze(s))  achter de school. Het “verbindingshek” tussen school en de speeltuin is inmiddels geplaatst.
-op onze website kunt u het complete vakantierooster (vakanties en studiedagen)  voor volgend schooljaar vinden (kopje-> tijden en activiteiten, kopje-> vakanties)
-vergeet u niet de opgave te doen voor de vrijwilligers-bedankt-middag.?  Opgave via een mailtje naar juf samanthadieleman@ogperspecto.nl. We hebben heel veel mensen die de handen uit de mouwen steken voor onze school  dus kunnen we ook (hopelijk)  heel veel mensen verwachten!
-vandaag hebben we afscheid genomen van de peuterjuf Kim. Vanaf maandag a.s.  zullen juf Annelies en juf Darlien  gezamenlijk in de peutergroep werkzaam zijn.
-Hieronder een muziekoproep vanuit de Koninklijke Harmonie. Bij voldoende deelname kunnen we dit op school, na schooltijd, organiseren!
 
Beste jongens en meisjes,
 
Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen?
Neem dan nu contact op met de Koninklijke Harmonie St. Cecilia om je in te schrijven bij de Zeeuwse Muziekschool!
Voor meer informatie kun je mailen naar:
secretariaat@koninklijkeharmoniestcecilia.nl
Of telefonisch naar: 0114-682526 (Karin Scheerders)
 
-“het kunst uit de muurproject” van groep 8 is nog steeds te bewonderen op school. Het staat bij de hoofdingang. Echt een bezoekje waard.
 
-op woensdagavond  15 juli a.s. zullen we weer afscheid nemen van de kinderen van groep 8. Meer informatie hierover volgt nog richting de ouder(s)/verzorger(s) van groep 8.
 
-In de bijlage een flyer vanuit “Hulst in beweging” omtrent sportmogelijkheden voor de leerlingen van groep 6/7/8 op en rondom  het zwembad.
 
-volgende week woensdag zijn alle kinderen vrij i.v.m. Perspectodag.
 
-vanuit de verkeerswerkgroep:
in het kader van een  verkeersveilige situatie voor kinderen (en ouders) van en naar school   hebben we tegenover school ook als gebied aangewezen waar niet geparkeerd mag worden (ook de buurtbewoners participeren hierin!!) . Dit wordt aan het eind van de dag duidelijk gemaakt door markering met pionnen. Ook  ’s ochtends  willen we dit verder benadrukken door middel van het plaatsen van pionnen . Dit zullen we vanaf maandag a.s. gaan doen.  
-we hebben al 4 nieuwe mensen die willen starten als verkeersbrigadier! Wie wil er aansluiten? Bij 5 aanmeldingen kunnen we weer een groep laten starten.
 
Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe.
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 34