Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

07-06-2015

Nieuwsflits 36


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees  van de nieuwsflits,
 
Ook deze week weer een aantal berichtjes vanuit ’t Getij:
 
-deze week zijn we gestart met het actief gebruiken van de speeltuin achter school; er is een roostertje opgesteld waarbij de verschillende groepen in de loop van de week in de pauze (met toezicht uiteraard) kunnen gaan spelen. Ook zijn we een pilot gestart met twee groepen om te kijken of het organisatorisch haalbaar is om dit ook in de middagpauze te kunnen verwezenlijken. Dit doen we allemaal in het kader van de aanpak van het schoolplein.  Het stilteplein is ondertussen helemaal in gereedheid en in gebruik.
 
-mocht u de schoolreis nog niet hebben betaald, zou dit dan deze week willen regelen?
 
-u kunt u nog steeds opgeven voor de vrijwilligersmiddag van donderdag a.s. Het zou fijn zijn als we veel mensen die middag zouden kunnen begroeten! Bent u hoofdluismoeder, heeft u iets geknutseld/gewassen/gerepareerd  voor school, overblijfmoeder, fruitmoeder etc. etc. U bent van harte welkom.     De BSO zorgt (eventueel) voor een passend (gratis!) programma voor uw kind. Opgave d.m.v. een reactie op deze mail is mogelijk of bij juf Samantha;samanthadieleman@ogperspecto.nl
-Volgende week woensdag is er een inloopochtend van de GGD.
-Vrijdag a.s. zullen we de groepsindeling aan u bekend maken (welke leerkracht(en) voor welke groep)  Dit is de volgende stap in “de opbouw”  voor volgend schooljaar.
-woensdag 24 juni a.s. zal het praktisch verkeersexamen weer worden gehouden in Kloosterzande voor de leerlingen van groep 7. We zijn op zoek naar een aantal ouders (bij voorkeur groep 7) die hieraan mee kunnen helpen.  Interesse? Dan graag een berichtje aan juf Ilse of Wendy Boënne.
-groep 6 is vandaag op excursie geweest op de boerderij van de familie Brouwers.
-indien u foto’s van de website wilt halen om zelf te gebruiken  dan dient u de volgende stappen te zetten:
  -> maak de gekozen foto groot door er 2x op te klikken (in mapje fotoalbum)
  -> onderaan verschijnt een pijltje naar beneden
  -> klik hierop; foto opent opnieuw
  -> rechtse muisknop en dan kunt u o.a. kopiëren

Vanuit BSO/KDV/peutergroep 't Getij:
Het mooie weer sluit goed aan bij het thema waar we aan werken op het kinderdagverblijf “oef wat warm!”  Wat doe je dan aan…… een dikke trui? En hoe kun je zorgen voor verkoeling? Zou kliederen met water mogen?
 
De peuters zijn al aardig gewend aan Juf Annelies al missen we Juf Kim toch ook nog wel!  We zijn druk aan de knutsel voor……Oeps nu hadden we bijna de verrassing al verklapt………. ;)
Op de BSO wordt alles in paraatheid gebracht voor de activiteit tijdens de high tea op 11 juni…kunnen we jou ook verwachten?
 
Namens het team van  ’t Getij iedereen een goed weekend toegewenst!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Godfried Blaeke (dir.)
 
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
 
< Nieuwsflits 35