Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

19-06-2015

Nieuwsflits 38


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees  van de nieuwsflits,
 
Ook deze week weer een (korte)  flits  met de laatste nieuwtjes:
-we kunnen terugblikken op twee geslaagde schoolreizen!  Alle kinderen hebben met volle teugen genoten van de schooluitstapjes.
-in de bijlage  treft  u een flyer van het jeugdorkest
-afgelopen woensdagavond hebben de kinderen van groep 5/6 samen met de koninklijke harmonie een kleine uitvoering gegeven in het kader van een muziekproject met de harmonie. Het was een gezellige en muzikale  “boel”  tijdens de repetitie van  de harmonie. Volgend schooljaar krijgt het muziekproject een vervolg. Er volgt een filmpje op de website.
-meester Godfried zit 25 jaar in het onderwijs. Dit feit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We gaan de kinderen op dinsdag 7 juli a.s. “trakteren” op een grote roofvogelshow op het voetbalveld. Op woensdag 8 juli zullen we nog voor een paar “traktatiemomenten” zorgen.
-Groep 8 is druk bezig met het oefenen van de  eindmusical. Ze gaan uiteindelijk zorgen voor een viertal uitvoeren. Drie overdag en eentje tijdens de schoolverlatersavond op woensdag 15 juli a.s. Uiteraard nemen we donderdag 16 juli omstreeks 14.45 uur “echt afscheid” via “DE RODE LOPER”.
-donderdag a.s. is de laatste vergadering van de medezeggenschapsraad van dit schooljaar. Op de agenda o.a. het schoolplan, nascholingsplan, schoolgids, taakbeleid, schoolformatieplan etc.
-de schoolfoto’s  komen er aan……..  In de week  van maandag 29 juni a.s. zullen ze  ter inzage liggen op school. De ouderraad zal nog een paar momenten organiseren waarop de foto’s kunnen worden opgehaald.  U wordt hierover nader geïnformeerd.
 
Een prettige weekend toegewenst namens het team van ’t Getij,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 37