Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

27-06-2015

Nieuwsflits 39


Ook deze week de laatste  nieuwtjes vanuit ’t Getij:

 Vanuit de basisschool:
-zoals het er nu uitziet zullen we woensdag a.s. de klassenindeling voor volgend jaar bekend kunnen maken. (welke kinderen in welke groep).  Dit is een zeer zorgvuldig proces waarbij we allerlei zaken afwegen om tot de indeling te komen. Volgende week volgen nog een paar laatste gesprekken.
-vandaag hebben we afscheid genomen van juf Eugenie  “onze” LIO-stagiaire van groep 4 en wensen haar veel succes in de toekomst.
-vorige week stond in de nieuwsflits dat we donderdag 16 juli a.s. afscheid nemen van groep 8 via de “RODE LOPER”; de correcte tijd moet echter zijn vanaf 13.45
-op de website kunt u een filmpje zien van het optreden van groep 5 samen met de harmonie of via deze link  https://www.youtube.com/watch?v=JlKFbQ3HC1A
-woensdag a.s. gaan er een paar ouders aan de slag om de hoofdluiszakken weer hier en daar te repareren zodat we weer “luisdicht” kunnen starten
-De schoolfoto’s:
De schoolfoto’s zijn er.  De ouderraad gaat zorgen voor de “uitlevering” hiervan.  Op de volgende momenten zitten er leden van de OR in aula (omgeving picknicktafels):
Maandag 29 juni  van 08.45-09.15 en van 14.45-15.15
Dinsdag 30 juni   van 08.45-09.15 en van 14.45-15.15
Woensdag  1 juli  van 08.45-09.15          
Donderdag 2 juli van 08.45-09.15 en van 14.45-15.15
Vrijdag 3 juli   08.45-09.15 en van 14.15-14.45
U bent niet verplicht de foto’s te kopen!  De vraagprijs is per set 7,50. Enkel portretfoto's: 5 euro .Enkel klassenfoto's: 3,50

-woensdag a.s. gaat groep 8 het verdronken land van Saeftinghe bezoeken.
-dinsdagavond a.s. vergadering ouderraad 't Getij

Vanuit de peutergroep: 
Ongeduldig wachten we op nieuws van Juf Lindsey. Op de BSO zijn al vele voorspellingen gedaan.. een jongen of een meisje… en hoe zal hij of zij gaan heten???
Maandag gaan we lekker “modderen” in het kader van de nationale modderdag! Dus oude kleren zijn misschien een goed idee!
De eerste week van de zomervakantie gaan we met de BSO naar de ‘doe week’ in Hulst. Samen met de kinderen van andere opvangaanbieders beloofd dit een leuke week te worden. Denkt u aan uw opgave?!
Ook voor incidentele opvang kunt u bij ons terecht.
 
De peuters hebben allemaal een schitterend zandkasteel geknutseld. Het was heel veel werk maar ze zijn echt prachtig! Je kan de foto’s van onze zandkastelen zien op onze facebookpagina.
Juf Brigitte kwam ons nog verrassen met strandballen en die sluiten natuurlijk schitterend aan bij ons thema “Oef wat Warm”
 
Is uw zoon of dochter ook al 2, of wordt hij of zij dit bijna?
Kom dan nog voor de zomervakantie nog gerust samen een kijkje nemen in ons klasje.
En dan kan uw kindje meteen na de zomervakantie gezellig bij  ons komen spelen.
 
Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een zonovergoten weekend toe.
 
Met vriendelijke groet,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
< Nieuwsflits 38