Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

30-08-2015

Nieuwsflits 1 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorgers en abonnees,

Hierbij de eerste nieuwsflits van schooljaar 2015-2016 met de laatste nieuwtjes vanuit 't Getij:
-na zes weken uitrusten, “batterijen opladen” etc. gaan we maandag a.s. om 08.45 weer van start met het nieuwe schooljaar.
-u mag maandagochtend  a.s  even mee naar binnen lopen om uw zoon/dochter  “naar de klas te brengen”
-de speerpunten die we voor dit schooljaar hebben afgesproken zijn o.a. Engels in alle groepen, heel  veel aandacht voor  begrijpend lezen en luisteren
-we kunnen nog een aantal nieuwe kinderen verwelkomen. Vanzelfsprekend een aantal in de kleutergroepen maar ook komen er nog kinderen bij in groep 3, 3/4, 4 en 7.
-de schoolgids, met allerlei zaken rondom onze school, staat weer al op onze website. Wilt u graag een gedrukt exemplaar dan kunt u dit vragen bij meester Godfried of juf Charlotte
-de schoolkalender zal eind volgende week of de week daarna verschijnen
-hieronder het gymrooster:

 Maandag middag       13.30-15.00      Groep 7
 Dinsdag middag         13.00-14.30      Groep 3
 Donderdag ochtend    10.15-11.45      Groep 4 en 3/4
 Donderdag middag     13.00-14.30      Groep 5
 Vrijdag ochtend          10.15-11.45      Groep 6/7 en 5/6
 Vrijdag middag           13.00-14.30      Groep 8

 ( Incidenteel kan er op woensdag worden gegymd)
 
-volgende week zullen de hoofdluismoeders ook weer van start gaan met de hoofdluiscontrole
-Woensdag = schoolfruitdag. Alle woensdagen staat de ochtendpauze  in het teken van  (school)fruit. De eerste weken is er schoolfruit voor alle kinderen. Vanaf de vierde week alleen voor de kinderen die deelnemen aan dit project. Meer informatie hierover volgt z.s.m.
-de verkeersbrigadiers gaan ook  na de vakantie weer aan de slag. We gaan de ingeslagen weg voortzetten en we wachten nog op aanvullende maatregelen vanuit de gemeente. We gaan weer met z’n allen ons uiterste best doen om de verkeersstroom rondom school zo veilig mogelijk te laten verlopen
-ook dit schooljaar hebben we te maken met een aantal combinatiegroepen. We zullen (net als andere jaren) er voor zorgen dat de jaargroepen zoveel mogelijk ruimte krijgen om elkaar te (blijven) ontmoeten. We denken hierbij aan het buitenspelen, samen dingen bezoeken, projecten, speeltuinbezoek etc.
 
Speciaal voor de kinderen van groep 3 / 4:
De kinderen van groep 3/4 worden  ’s ochtends  verwacht op het kleine plein. Ze kunnen ook daar eventueel hun fiets kwijt en na belsignaal in de rij. De “groep 4 kinderen” van deze groep  mogen ook op het grote plein spelen om daar hun jaargenoten te kunnen ontmoeten.  Al deze zaken zullen nog met de kinderen worden besproken.
 
-in de bijlage een flyer van de tafeltennisvereniging
-donderdag 1 oktober a.s. zal de herfstwandeltocht, georganiseerd door de ouderraad,  plaats vinden. Meer informatie volgt nog.
-vanaf maandag 7 september start wekelijks het voorleesproject  in de bibliotheek voor de jonge kinderen. Dit is op maandag van 15.00-15.30 uur
 
 We hebben er met z’n allen weer veel zin in en gaan hard aan de slag om er weer voor iedereen  een positief, leerzaam en gezellig schooljaar van te maken.
 
Met vriendelijke groeten namens het team van ’t Getij,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 42