Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

04-09-2015

Nieuwsflits 2 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorgers en abonnees,
 
Ook aan het eind van de eerste schoolweek weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:

-vanaf volgende week (en de weken daarop)  zullen de ouder-informatieavonden weer worden gehouden. De uitnodigingen hiervoor zijn al verstuurd of worden begin volgende week verstuurd.   We  hopen op een grote opkomst. 
-in de bijlage zit een brief rondom de  kindernevendiensten
-een zevental (oud)- leerlingen (groep 8  van vorig schooljaar)  mogen naar de prijsuitreiking van de grote poëziewedstrijd "Anton van Wilderode". Er hebben 750 kinderen meegedaan en deze  kinderen  horen bij “de laatste 50”.
-binnenkort gaan we weer van start met de cursus (1 avond) voor verkeersouder/brigadier. Er hebben zich 4 mensen aangemeld. Indien er nog mensen ons willen ondersteunen……GRAAG! Opgave  bij IngeBorg of meester Godfried
-vorige week vrijdag heeft zich een (korte) storing voorgedaan in het  mailverkeer van  KPN-mailadressen; het kan dus zijn dat bij een aantal ouders/verzorgers die eerste mail niet is aangekomen. Mocht  u (eventueel) deze nog eens willen lezen dan kunt u deze terugvinden op onze website.
-vandaag hebben we de nieuwe schoolkalender verspreid. Op de kalender kunt u allerlei zaken  rondom school terugvinden. Dit schooljaar hebben we de verjaardagen van de kinderen niet meer op de kalender gezet. Redenen om deze niet meer te publiceren hebben o.a.  te maken met privacy,  nooit helemaal compleet/actueel.  Een bijkomend praktisch voordeel is het feit dat er meer schrijfruimte is ontstaan! Dus handig voor al uw afspraken.  
-woensdagochtend a.s. is er  weer inloopuurtje van de GGD; zijn hierover vragen dan kunt  u bij juf Alma terecht
-in de bijlage zit  een brief vanuit de GGD omtrent “teken”.
-de “overblijfrekening” zal begin oktober worden verstuurd


Vanuit de  peuters – BSO –KDV:
De eerste week is alweer omgevlogen. Het voelt al weer heerlijk vertrouwd; maar tegelijkertijd toch ook heel nieuw.  Er zijn veel bekende gezichten, maar ook nieuwe kindjes. En soms is het even zoeken als je speelkameraadje in de vakantie 4 is geworden en nu voor de deur komt zwaaien.
Om dit nieuwe jaar te starten en  te ontdekken waar alles staat en hoe iedereen heet, krijgen we hulp van Puk en zijn thema  “welkom Puk”.
 We hebben ook kennis gemaakt met de stagiaire voor het komend jaar. Dit is Elke Freijzer. Ze is vierde jaars en zal vooral gaan leren hoe alles er qua planning aan toegaat. Op maandag en dinsdagochtend kun je haar zien op de peuterspeelzaal, waarna ze (een van deze twee dagen) aansluitend meedraait op het kinderdagverblijf. Op vrijdagmiddag is ze te vinden op de bso. Na een gezellig ontbijt, afgelopen maandag, starten we ook op de bso en het kdv vol goede moed het nieuwe schooljaar. Op donderdag klonk het vooral “OOOH” en “AAHH” vanuit die groepen, want Juf Lindsey kwam met haar zoontje Joël de groep bezoeken. En vooral de meisjes vonden het echt geen probleem om hem even vast te houden.
 
Namens heel team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe!
 
Met vriendelijke groet,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 1 2015-2016