Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

11-09-2015

Nieuwsflits 3 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorgers en abonnees,
 
Ook deze week weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
 
- we zijn nu helemaal van start gegaan met “engels in alle groepen”; de kinderen krijgen vooral te maken met een “engels taalbad”.  Wekelijks worden er woordjes en zinnetjes geoefend met behulp van het digitale schoolbord.
 
-er  zijn helaas een paar namen van ouderraadsleden niet op de jaarkalender vermeld. In het lijstje zijn weggevallen:  mevr.  Schelfhout (groep 2) , mevr. Scheerders (groep 3) en mevr. Perdaen (groep 7).
 
-de hoofdluiscontroles hebben deze week plaatsgevonden en we hebben een “goede start” gemaakt
 
-we  zijn nog op zoek naar een fruitmoeder of fruitvader die het schoolfruitteam zou willen versterken. Het schoolfruitteam verzorgt iedere woensdag het schoolfruit tussen ong. 08.45-09.30 uur. Meer informatie hierover bij meester Godfried.
 
-op donderdag 24 september a.s. is er een “kom eens kijken-moment” voor de groepen 1 en 2. Mocht u willen komen kijken en even opvang nodig hebben dan kunt u hiervan gratis gebruik maken. Graag opgave vooraf via: dien u hiervan gebruik wilt maken dan graag een mailtje naar: kloosterzande@foxkidz.nl  
 
- de “groep 7 –en 8 “kinderen hebben afgelopen middag “bubbelbal” gespeeld tijdens de (extra) gymles.
 
-ouders/verzorgers groep 8 (indien van toepassing): denkt u aan de schoolkampbetaling.
 
-in de bijlage zitten diverse flyers:  jeugdcircus Reinardi, een uitnodiging voor een schaakwedstrijd en een flyer van Linda Boone omtrent de tekencursus op woensdagmiddag.

 Namens heel het  team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe!
 
Met vriendelijke groet,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 2 2015-2016