Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

11-10-2015

Nieuwsflits 7 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorgers en abonnees,
 
Aan het eind van deze week weer heel wat nieuws vanuit  ’t Getij:
-we starten met heel leuk nieuws; Juf Mirjam is afgelopen zaterdag moeder geworden van een zoon.  Hij heet Daan. Moeder, vader en Daan maken het heel goed.
-de verkiezingen voor het kinderparlement hebben plaats gevonden en vanuit de verschillende groepen zijn de onderstaande leerlingen gekozen:
    groep 8: Leonie de Booij
    groep 7: Lenne Noest
    groep 6/7: Jesse Willaert
    groep 5/6: Jesse van Bunder
    groep 5: Teun Ruben
-maandag 9 november zullen zij voor het eerst bij elkaar komen en de taken verdelen. Tevens zullen dan de contactpersonen voor de jongere groepen worden vastgelegd. Succes kinderparlement!
-Afgelopen donderdag is de toneelklas van de juf Yvonne  (Kreatieve Vorming Hulst) weer van start gegaan. Er zijn nog mogelijkheden om iedere donderdag van 15.15-16.45 toneellessen te volgen. Meer informatie bij meester Godfried hierover.
-onze school gaat weer de volgende stap maken in het “overschakelen” op zonne-energie.  We gaan er  34  zonnepanelen (bij) leggen op het Oostdak. Zo hopen we een bijdrage te leveren aan een “schoner milieu” en zorgen we er voor dat onze energierekening weer een stuk omlaag gaat
-Afgelopen woensdag zijn we van start gegaan  met de kinderboekenweek met het thema “raar maar waar?”. We hebben de aftrap gegeven op het grote plein en we zitten ondertussen met een heleboel vragen die de kinderen gaan oplossen. Volgende week vrijdagmiddag sluiten we de kinderboekenweek ook weer gezamenlijk af en hopen dat we veel antwoorden hebben op de vele vragen…………
-afgelopen week hebben de kinderen uit de groepen 7 en 8 meegedaan aan een dansproject op school. Dit was georganiseerd vanuit de cultuurmenu’s. Ook groep 3 en 4 heeft deze week een cultuurproject gehad. Zij hebben met moderne technieken hele speciale foto’s mogen maken.
-ter herinnering:  26 en 27 november a.s  houden we weer onze BAG to School-actie….. Begin november zullen we de zakken verspreiden.
-GGD op school;  Op  woensdag 21 november  vanaf 11.15 uur houdt de GGD weer een inloopspreekuur.  U hoeft hiervoor geen afspraak te maken! U kunt hier o.a. terecht met allerlei vragen omtrent opvoeding
-we hebben op school nog een groot aantal koptelefoon die onbeschadigd zijn maar technisch niet werken. Mocht er iemand zijn die handig is met "fijne elektronica"  en deze voor school zou willen repareren, dan graag een seintje naar meester Godfried
 
Namens heel het team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig (Bamis)weekend toe!
 
Met vriendelijke groet,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 6 2015-2016