Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

07-11-2015

Nieuwsflits 10 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorgers en abonnees,
 
Hierbij weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
-ook dit schooljaar  werken we mee met de bibliotheekmonitor. Binnen deze monitor zullen aan een aantal kinderen vragen worden gesteld over het leesgedrag, interesse voor boeken etc.   Daarnaast zal het leerlingenbestand van de school worden vergeleken met het ledenbestand van de bibliotheek.  Indien een leerling nog geen lid is van de bibliotheek (lidmaatschap is gratis)  zullen we er  zorg voor dragen dat er een lenerspasje wordt aangemaakt. Indien u hiertegen bezwaar maakt, wilt  u dit dan voor 13 november aan ons kenbaar maken.?
-morgenavond zal weer veel  jong talent van Kloosterzande te horen zijn tijdens Kytos. In de bijlage hierover meer.
-er is deze week, namens de ouderraad van 't Getij,   250 euro overgemaakt aan stichting vluchtelingenwerk Zeeland
-de ouder(s)/verzorger(s) van groep 1 kunnen tot volgende week vrijdag hun stem uitbrengen in het kader van de verkiezingen voor de ouderraad. De stemton staat in het halletje van de kleuters.
-in de bijlage zit er een flyer rondom een Yoga-concert
-voor op de kalender:  oudergespreksavonden op woensdag  9  en  donderdag 10 december. De uitnodigingen hiervoor worden binnenkort verstuurd
-een tweetal verkeersbrigadiers hebben deze week een aantal korte interviews gehouden omtrent de verkeer -en parkeersituatie. Dit leverde, naast een hele hoop complimenten,  weer een paar nieuwe inzichten op. Daarnaast hebben zich weer een aantal  (nieuwe)  mensen opgegeven om verkeersbrigadier te willen worden! Woensdag a.s. begint de eerste training.
-afgelopen donderdag zijn de overblijfrekeningen verspreid; wilt u deze rekening zo spoedig mogelijk betalen?
-op 23 januari a.s. zullen er weer schoolzwemwedstrijden worden georganiseerd door de zwemclub Koewacht.  Graag zouden we zicht krijgen op de mogelijk deelnemende kinderen  en eventueel begeleidende ouders. Opgave kan door middel van de bijgevoegde brief.  Dit  briefje inleveren bij de meester of juf. Indien er ouders zijn die willen begeleiden dan graag een berichtje naar meester Godfried.
 
Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe.
 
Met vriendelijke groet,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 9 2015-2016