Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

27-11-2015

Nieuwsflits 13 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorgers en abonnees,
 
-vrijdag 4 december zal Sint en zijn gevolg onze school bezoeken. We verwachten dat hij rond de klok van 08.50 uur zal aankomen. De surprises mogen vanaf maandag op het podium worden gezet.
-er zijn weer heel veel zakken voor Bag-to-school gebracht. Dank hiervoor!  De opbrengst van deze actie kunnen we volgende week bekend maken.
-indien u de overblijfnota (nog) niet heeft betaald, wilt u hier dan zorg voor dragen?
-de kinderen (de oudsten) hebben de briefjes meegekregen waarop de dag/tijd staat vermeld waarop u wordt verwacht voor het oudercontact-gesprek
 
-voor het halen en brengen van jonge kinderen (kleine plein) hebben we een paar afspraken opgesteld. Eén van deze afspraken is dat  de ouders de kinderen op het plein mogen ophalen.  Een andere afspraak is dat  ouders bij het brengen niet op het plein gaan om te stimuleren dat kinderen zo veel mogelijk kunnen spelen bij komst op het plein.  Heel veel ouders houden zich aan deze afspraak en natuurlijk is er ruimte voor “maatwerk”. Hierbij dient u te denken aan  bijzondere afspraken  met juffrouw, even iets met juf bespreken , leerling die net op  school zit en nog moet wennen etc. 
We zien echter af en toe nog een aantal  ouders die zich niet aan deze afspraak houden en langdurig wachten op het plein.  Dit leidt tot irritaties bij andere ouders die zich keurig aan de afspraken houden. 
We zullen de ouders die “onnodig” op het plein wachten  de komende weken aan gaan spreken om te zorgen dat we onze kinderen optimaal op het plein kunnen laten spelen.
 
-23 januari 2016 organiseert zwemclub Koewacht de schoolzwemkampioenschappen. We hebben tot nu toe van 3 kinderen een opgave ontvangen. Opgave is nog steeds mogelijk. Wilt u dit z.s.m. mogelijk doen zodat we de opgaves richting de Zwemclub kunnen doen. Tevens zijn we nog  op zoek naar een ouder/verzorger die de deelnemende leerlingen wil begeleiden.
 
-na de Sintperiode komen we onmiddellijk in de Kerstperiode terecht . Een van de activiteiten die we gaan organiseren is het Kerstdiner op woensdag 16 december a.s. (17.30-19.00 uur) . De ouderraad zal dan zorg dragen voor een gezellig Kerstdiner. Hierbij kunnen ze echter nog wat helpende handen gebruiken. De ouderraad is op zoek naar:
               -6 ouders die willen bakken met een frituurpan en hun eigen pan willen meenemen
               -een aantal ouders die helpen bij een van de 4 (!)  buffetten.
Opgave kan d.m.v. het sturen van een mailtje (voor 4 december a.s.)  naar Esther BilderBeek  -> esther.esther@hotmail.com.  Mochten we “te veel” aanmeldingen krijgen dan zal er worden geloot.
 
Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe.
 
Met vriendelijke groet,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 12 2015-2016