Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

12-12-2015

Nieuwsflits 15 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorgers en abonnees,

Ook aan het eind van deze  week  sturen wij u de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
-gisteren hebben de kinderen de uitnodiging voor het kerstdiner van woensdag a.s. meegekregen.  Kerstdiner: woensdag 16 december van 17.30-19.00 uur.  We verwachten van  de kinderen van groep 3 t/m 8  dat ze hun eigen bestek en een eigen bord (liefst met een randje) meenemen. Het is heel praktisch als dit allemaal is voorzien van een naam. Voor de kinderen van groep 1 en 2 wordt dit verzorgd.
-we ontvingen een paar vragen omtrent de frequentie van de  kerstmarkt op ’t Getij; het ene jaar zorgen we voor een Kerstdiner samen met de kinderen, het andere jaar houden we een kerstmarkt met een kerstlunch met de kinderen
-in de bijlage nogmaals de flyer met de uitnodiging voor het tafeltennistoernooi
-daarnaast een formulier rondom fundagen van de  breedtesport Hulst
-na de Kerstvakantie zal  juffrouw Mirjam terugkomen van zwangerschapsverlof. Zij zal na de Kerstvakantie aan de slag gaan (op donderdag en vrijdag) in groep 3.  Juffrouw Ingrid haar werkzaamheden zullen op onze school (voorlopig) beëindigen.
-in de bijlage kunt u een uitnodiging vinden voor de kindernevendienst vanuit de parochiekerk op tweede Kerstdag
-er zijn nog plaatsen vrij voor het naschoolse aanbod op onze school  rondom studievaardigheden. Dit wordt verzorgd door Studium.  Voor meer informatie:www.studiumzeeland.nl
-donderdagmiddag a.s. om 15.00 uur start  voor alle kinderen  al de Kerstvakantie. Ook de peutergroep is vrijdag a.s. vrij.  Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang zijn gewoon open.
 
Een prettig weekend toegewenst namens het team van ’t Getij.
 
Met vriendelijke groet,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
< Nieuwsflits 14 2015-2016