Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

08-01-2016

Nieuwsflits 17 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

Hierbij de eerste nieuwsflits van 2016 met weer allerlei wetenswaardigheden:

-uiteraard  beginnen  we eerst  met iedereen een heel goed, voorspoedig, gezond en leerzaam 2016 toe te wensen!!!
 
-vandaag zijn de groepen 7 en 8 van start gegaan met de  schaaklessen. Alle kinderen van  de groepen 5 t/m 8 krijgen in de komende periode een drietal schaaklessen aangeboden.
 
-in de bijlage een oproep  voor de  kinderen van groep 8 in verband met de verkiezingen van jeugdprins/jeugdprinses 2016.
 
-er is weer een inloopspreekuur van de GGD gepland op woensdagochtend 3 februari a.s. van 11.15 -12.15 uur. Hier kunt u zonder afspraak binnen lopen om vragen te stellen op medisch of opvoedkundig gebied.
 
-binnenkort is er weer een bag  to school-actie. Deze actie om kleding/stoffen/schoeisel etc. in te zamelen zal plaats vinden op 29 en 30 maart. De opbrengst hiervan gebruiken we om (extra) activiteiten te organiseren.  De vrachtauto zal op 30 maart om 09.00 uur alles ophalen.
 
-Donderdag 21 januari a.s.  zal er door de ouderraad weer  een nieuwjaarsdisco worden georganiseerd. De kinderen van de groepen 1 t/m 8 mogen dan dansen en proosten op het nieuwe jaar.   De kinderen krijgen volgende week een uitnodiging hiervoor.
 
-in de bijlage een oproep van jeugdcircus Reinardi die volgende week woensdagmiddag een inloopmiddag organiseert in de Hontenissehal.
 
-we hebben op school nog een "zwarte frietpan"  staan (kleur= zwart 
?). Deze is blijven staan na het Kerstdiner. Van wie is deze pan?
 
-Sinds afgelopen donderdag is de AED van ’t Getij functioneel. Dit (mogelijk levensreddend) apparaat hangt in een beveiligde kast bij de ingang van de bibliotheek.  De AED mag alleen gebruikt worden door mensen die hiervoor zijn opgeleid.  De toegangscode om de AED te kunnen pakken is: C 1246 V.  Het kan van belang zijn dat u deze code ergens opschrijft indien iemand in uw omgeving om dit apparaat vraagt.  Gelieve deze code niet met uw kinderen te delen!
 
-in de bijlage een flyer van breedtesport Hulst omtrent een schoolhandbaltoernooi.
 
-22 maart a.s. zal er weer een wafelbakactie/sponsorloop worden georganiseerd. We zullen hieraan een lokaal en een internationaal (Oeganda)  doel koppelen. Binnenkort hierover meer informatie. Mochten er zich mensen willen opgeven om te helpen bij deze actie dan kunnen die zich opgeven bij Monique Menu via het mailadres:
projectschool14@hotmail.com
 
-volgende week vrijdag hebben we een studiedag.  De kinderen uit de peutergroep en van de  groepen  1 t/m 8 hebben dan vrij.  Deze dag gaan de leerkrachten en een groot aantal pedagogisch medewerkers op werkbezoek bij een tweetal kindcentra in Zeeland.
 
 
Nieuwtjes vanuit de BSO-KDV:
Allereerst namens alle leidsters van de BSO, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal voor jullie allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar.
We zijn dit jaar goed gestart door flink van ons te laten horen. We zingen, spelen en dansen er op los.  We componeren op het keyboard de mooiste melodieën en vullen ons orkest met gitaar, slagwerk en andere instrumenten.
Het thema muziek danst ons door de dag! We blazen door een rietje, om te ervaren hoe een blaasinstrument werkt. Maar ook ons lichaam kan een hoop geluid voortbrengen door  te klappen, stampen, of met onze lippen te trompetteren.
Papa’s of mama’s die een instrument bespelen en het leuk vinden om dat eens te laten horen; verwelkomen wij graag!
 
 
Namens het team van  ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?

< Nieuwsflits 16 2015-2016