Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

29-01-2016

Nieuwsflits 20 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Hierbij weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
-we beginnen weer met heel leuk nieuws; juffrouw Samantha is in blijde verwachting. Ze zal naar verwachting tot einde schooljaar gewoon blijven werken.
-we zijn , tussen alle toetsen door, steeds meer in de  Carnavalssferen terecht aan het komen; de aula is versierd, prins Carnaval heeft een gastles verzorgd in groep 8, er wordt de laatste hand gelegd aan de grote maskers etc. etc. Vrijdag a.s. zullen we uitgebreid Carnaval vieren. ’s Ochtends vanaf 10.30 uur zullen de peuters de aftrap geven. ’s Middags gaan we hossen en springen met de kinderen van groep 1 t/m 8. De kinderen mogen ’s ochtends al verkleed naar school komen. We vinden zwaarden en andere wapens niet gepast op dit  gezellige (school)feest.  Uiteraard komen ’s middags de Kloorianen langs, zal  de jeugdprins en prinses  worden bekend gemaakt en zullen we de overdracht organiseren van de  borden die groep 7 heeft gemaakt voor de prinsenwagen.
-zaterdag  a.s. organiseren  de Kloorianen om 19.30u een gezinsbijeenkomst in  de  katholieke kerk  en  nodigen iedereen van harte uit om verkleed te komen. Deze viering is voorafgaand aan de verlichte optocht.
-er hebben afgelopen zaterdag een aantal viertal  kinderen mee gezwommen met de schoolzwemwedstrijden. Ze zijn uiteindelijk op de 8e plaats geëindigd.
-afgelopen woensdag hebben maar liefst 5 teams meegedaan aan de schoolhandbalwedstrijden in de Hontenissehal. Dit was een gezellige en sportieve middag met als leuke bijkomstigheid dat er nog een tweetal bekers zijn gewonnen!
-donderdag a.s. heeft de medezeggenschapsraad een bijeenkomst.  Onderwerpen die o.a. op de agenda staan zijn:halfjaarevaluatie, subsidietrajecten, Kindcentrumontwikkelingen, begroting, studiedagen inplannen volgend schooljaar etc. etc.
- in de vorige nieuwsflits stond abusievelijk (bij de schaaklessen) een verkeerde naam vermeld. Meester Manuel verzorgt de schaaklessen, met veel enthousiasme, op onze school
-volgende week zullen we, in opdracht van de bibliotheek, aan een aantal leerlingen bibliotheekpasjes verstrekken.
 
Namens het hele team van  ‘t Getij wens ik u een prettig weekend toe!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
< Nieuwsflits 19 2015-2016