Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

11-02-2016

Nieuwsflits 21 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Hierbij weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
-we hebben op ’t Getij de aftrap gedaan van Carnaval 2016. De peuters zijn vanochtend gestart en afgelopen middag hebben we op 2 plaatsen in school gehost en gesprongen. Groep 7 heeft de zelfgemaakte Carnavalsborden overgedragen aan de Prins en deze zijn symbolisch opgehaald door de Prinsenwagen waar ze de komende dagen op zijn te bewonderen. Een leuke foto hiervan zit in de bijlage.
-we gaan weer verder met de pleinaanpassingen. De basketbalpalen worden in de voorjaarsvakantie onder handen genomen en het plein voor de jongere kinderen hebben we anders ingedeeld.
-de kinderen van groep 8 hebben vandaag  een briefje met de tijden/dagen voor de schooladviesgesprekken meegekregen. Deze zullen plaats vinden op 23 en 25 februari.  Deze gesprekken zullen gaan over het schooladvies voor het voortgezet onderwijs.  De kinderen van groep 8 maken omstreeks 20 april nog een eindtoets.  We hebben dit jaar gekozen met  om een nieuwe eindtoets aan de slag te gaan. Deze heet route 8.
-in de bijlage een brief over de ondersteuningsraad.  Deze raad, die ontstaan is na invoering van passend onderwijs,  heeft een vacature.
-Op de website kunt u de nieuwsflitsbijdrages van groep 4 van groep ¾ en groep 4 vinden. Ze hebben weer gezorgd dat er flink wat te lezen en te bekijken is.  U kunt deze vinden op onze website of via deze link: http://www.t-getij.nl/nieuws/nieuwsbrieven
-de hoofdluismoeders hebben afgelopen donderdag een opfriscursus gehad omtrent de nieuwste inzichten rondom hoofdluis. Deze werd verzorgd door Margot de Nijs vanuit de GGD.
-22 maart a.s. zullen we onze traditionele sponsorloop/wafelbakactie houden. We hebben er dit jaar een drietal doelen aan vastgekoppeld. We gaan ons best doen om geld op te halen voor “water in Oeganda”. Daarnaast zal een deel van de opbrengst gaan naar de AED die op ’t Getij hangt (we hadden net niet genoeg vorig jaar) en we willen gaan sparen voor een mobiele keuken.  Voor deze actie kunnen we nog wat handjes gebruiken in verband met het wafels bakken. Als u wilt helpen, wilt u dit dan kenbaar maken bij Monique Menu; projectschool14@hotmail.com


Via deze plek wensen wie iedereen “een leutig Carnaval toe”!
 
Met carnavaleske groeten,
 
Team ’t Getij Kloorianenland
< Nieuwsflits 20 2015-2016