Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

19-02-2016

Nieuwsflits 22 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Hierbij weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
 
-deze week  hebben er weer  (standaard) hoofdluiscontroles door de hoofdluismoeders plaatsgevonden. Volgende week wordt de controle afgerond.
-alle kinderen in groep 8 zijn geslaagd voor het jeugd EHBO-certificaat. Maandag a.s. zullen zij hun diploma ontvangen.
-vrijdag 22 april a.s. zullen we een  verkeersdag organiseren. Op deze dag willen we allerlei activiteiten doen in het kader van veilig verkeer. Tevens zullen we dan het  verkeerslabel uitgereikt krijgen.  Dit is een initiatief vanuit de Provincie Zeeland in het kader van  veilig verkeer.  ’t Getij heeft in de ogen van menigeen de laatste jaren veel energie gestopt in de verkeersveiligheid.  Naast dat we het verkeerslabel zullen ontvangen krijgen we een verkeerskar en een geldbedrag.
-volgende week donderdag zal Fay Hemelaar onze school vertegenwoordigen tijdens de regio-finales van de voorleeswedstrijd.  We wensen Fay veel succes!
-we hebben weer een aantal  “nieuwe” stagiaires op ’t Getij lopen. juf Francien  in groep 3-4 en juf Dewy in groep1-2 C. Tevens heeft Wanda (de logopediste) een stagiaire.
-de eerste schaakcertificaten zijn uitgereikt op school. Indien  kinderen (met goed gevolg) een drietal schaaklessen hebben gevolgd dan krijgen ze een schaakcertificaat.   We willen de komende maanden blijvend aandacht geven aan schaken op school  in de midden en bovenbouw.
-in de bijlage een folder van Studium.   Deze organisatie wil graag een naschools aanbod verzorgen voor kinderen in het kader van huiswerk etc. voor kinderen van groep 7 en 8.  Tot nu toe hebben zich een tweetal kinderen opgegeven. 
-zaterdag a.s. stapt juf Stephanie in het huwelijksbootje. Een groot aantal kinderen van haar klas en een aantal collega’s zullen deze dag het bruidspaar feliciteren.
 
Een prettig weekend toegewenst namens team ’t Getij Kloosterzande,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  
< Nieuwsflits 21 2015-2016