Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

27-02-2016

Nieuwsflits 23 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Hierbij, aan het eind van deze week, weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
 
-gisteren heeft Fay onze school vertegenwoordigd tijdens de (regionale) voorrondes van de voorleeswedstrijden. Ze was een van de winnaressen en ze mag binnenkort  gaan voorlezen tijdens de Zeeuws Vlaamse voorrondes die worden gehouden in Terneuzen. Goed gedaan Fay!
-in de bijlage een foldertje van de tafeltennisvereniging omtrent het  tafeltenniskampioenschap van 9 maart a.s.
-zoals u wellicht  weet,  hangt er op school een AED.  Dit (mogelijk levensreddend) apparaat hangt aan de ingang van de bibliotheek.  Mocht u deze AED nodig hebben; de code is 1246 V (vinkje). Het kan handig zijn deze code ergens op te schrijven.
-binnenkort zal de ouderraad weer de bag to school actie houden. Hiervoor kunt u kleding, schoeisel, tassen, gordijnen etc.  Inleveren van de plastic zakken kan op  dinsdagavond 29 maart tussen 18.00 – 19.00 uur en woensdagochtend 30 maart  tot 09.30 uur. Daarna zal een vrachtauto de kleding komen halen.
-de komende weken zullen we af en toe de pionnen tegenover school niet meer plaatsen. Dit is al een beetje om “te wennen”. Over een paar weken zal er officieel een parkeerverbod tegenover school gaan gelden.
-in de bijlage treft u een foldertje van ’t Poppeke omtrent een kleding -en speelgoedbeurs
-de GGD heeft een aantal nieuwe tips omtrent hoofdluisbestrijding; via deze link, http://www.t-getij.nl/ouders/informatie-hoofdluis komt u op deze pagina terecht. Deze pagina staat ook op onze website.
-volgende week zal er hier en daar wat “bouwoverlast”  zijn op school; er wordt een brandmeldinstallatie aangelegd door SPIE.  We gaan de overlast uiteraard zoveel mogelijk proberen te voorkomen.
 
 
Vanuit de BSO/KDV/peutergroep:
 Ondanks de kou zijn wij elke dag weer ontzettend blij als we naar buiten kunnen. Nu met ons “nieuwe” plein is dat nog leuker geworden! Op de planning staat o.a. nog een stukje gras wat ons plein nog completer zal maken.
We zijn begonnen met het knutselen van schaapjes, nog lekker warm met hun jas van wol. Met onze knutsel werkjes worden onze lokalen weer helemaal versierd in het thema ‘Lente’.
Pasen valt vroeg dit jaar en daarom willen we u nu al vragen om voor ons plastic boterpotjes te sparen, want als we daar iets moois van maken denken we dat de paashaas daar iets in komt brengen.
Op de peuterspeelzaal zijn we gestart met een thema tafel. Hier zullen we spulletjes op plaatsen, die behoren bij het thema. Kinderen die dat willen mogen dan ook van thuis iets meebrengen waarvan zij vinden dat het bij het thema past.  (voorzien van naam)
 
 
Een prettig weekend toegewenst namens team ’t Getij Kloosterzande,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  
< Nieuwsflits 22 2015-2016