Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

04-03-2016

Nieuwsflits 24 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook aan het eind van deze week, sturen wij u  weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
 
-donderdag 17 maart a.s. doen de kinderen van groep 6/7 en 7  mee met boomfeestdag. Ze gaan o.a. een boomspeurtocht doen in “het laantje”
-voor op de kalender: donderdagmiddag  24 maart a.s. zijn alle kinderen vrij.  ("de vakantie” loopt dan tot woensdag 30 maart)
-gisteren hebben alle kinderen een zakje  meegekregen voor “Bag to school”; op school liggen eventueel nog extra zakken.  Uiteraard mag u de kleding etc. ook in vuilniszakken stoppen
-het kinderparlement is afgelopen maandag onder leiding van Juf Wendy van Waes en  meester Michael bij elkaar geweest; het hoofdonderwerp dat besproken is, is de voorbereiding voor de talentenjacht :" ’t Getij got talent”. Dit zal plaats vinden op vrijdag 29 april a.s
-we  gaan (ook) volgend schooljaar weer met 11 groepen aan de slag.  We zijn momenteel druk aan het puzzelen hoe we de groepsindeling voor volgend schooljaar  gaan maken. Zodra we hier uit zijn zullen we u verder informeren.
-afgelopen donderdag hebben de kinderen de lijst voor de wafelactie mee naar huis gekregen. Graag de sponsorlijst uiterlijk 21 maart inleveren.
-op school hebben we tweetal vertrouwenspersonen. Deze vertrouwenspersonen, juf Ilse en Wendy van Waes , zijn er voor de kinderen,  ouders en personeel.
-donderdag 19 mei a.s. zal de jaarlijkse sportdag weer gaan plaatsvinden voor de groepen 6 ,7 en 8. Deze sportdag zal weer samen  gehouden worden  met de scholen uit Vogelwaarde, Hengstdijk en Lamswaarde op de voetbalvelden. Mocht het slecht weer zijn dan zijn “de alternatieve” data 24 en 26 mei.
-de nieuwsflits wordt wekelijks op onze website geplaatst. Mocht u een nieuwsflits “gemist hebben” dan kunt u deze altijd terugvinden.
 
Een prettig weekend toegewenst namens team ’t Getij Kloosterzande,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
< Nieuwsflits 23 2015-2016