Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

12-03-2016

Nieuwsflits 25 2015-2016


Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
 
Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook aan het eind van deze week, sturen wij u  weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
 
-deze week zijn een groot aantal kinderen getroffen door “de griep”. Vooral in de kleuterklassen is dit  flink toegeslagen….... Groep 1/2  A was vandaag “de koploper” met 16 zieke kinderen (van de 23).  Iedereen beterschap toegewenst!
-in de bijlage zit een flyer rondom  peuter/kleuterkerk
-binnenkort zullen de contactavonden voor groep 1 t/m 7 weer plaatsvinden. Deze zijn ingepland op maandag/dinsdag 4/5 april a.s.  Binnenkort zult u hiervoor de uitnodiging ontvangen.
-in de bijlage zit een brief vanuit Kloosterzande Sportdorp en onderaan deze flits staat een link naar een onderzoek rondom Kloosterzande Sportdorp
-dinsdag 22 maart a.s. zal de sponsorloop en de wafelbakactie weer plaatsvinden.  De bestelbriefjes en de sponsorlijsten kunnen nog worden ingeleverd.
-deze week weer nieuws op het gebied van het verkeer;  Er zijn deze week weer een 4-tal ouders opgeleid tot verkeersbrigadier.  Daarnaast is de gemeente gestart met aanleg van een voetpad bij het vijvertje naast school!
-de kinderen uit de groepen 6/7, 7 en 8 gaan aan de slag met “onze huiskunstenaressen” Linda en Nadja. Ze gaan in het kader van het kunstweekend en project aan de slag met “POP UP werkstukken” met als thema “Nederlandse musea”. Het belooft weer iets heel bijzonders te worden.
-vandaag hebben de (oudste)  leerlingen een briefje meegekregen rondom Koningsdag 2016.
-de kinderen van groep 5 en 5/6 zijn gisteren van start gegaan met een bijzonder muziekproject. Dit project wordt ondersteund vanuit de Harmonie (Michiel Meijers). Ze gaan samen met hem een paar muziekstukken instuderen en er worden hiervoor door de Harmonie "leenmuziekinstrumenten" ter beschikking gesteld
-de ouderraad heeft vandaag gezorgd dat de (kleuter) aula  in  Paassfeer is omgetoverd.
 
Een prettig en zonnig weekend toegewenst namens team ’t Getij Kloosterzande,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  
 
 
BEHOEFTEPEILING SPORTDORP KLOOSTERZANDE! 
Met deze vragenlijst willen wij de sportdeelname en interesses/behoefte voor nieuw- en bestaand sportaanbod onder inwoners van 4 jaar en ouder in Kloosterzande en omliggende kernen zoals Hengstdijk, Walsoorden, Kuitaart, Ossenisse, in kaart brengen.
Klik op onderstaande link om de enquête in te vullen, het kost slechts een paar minuten van uw tijd!
https://nl.surveymonkey.com/r/XHVM72L
Meer informatie over sportdorp Kloosterzande eo. in te vinden op: www.hulstvoorelkaar.nl/spor…/sportdorp-kloosterzande/
< Nieuwsflits 24 2015-2016