Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

17-04-2016

Nieuwsflits 30 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Door een technische storing iets later dan dat u van ons gewend bent maar hierbij weer de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden vanuit ’t Getij:
 
-Iedere woensdag staat in het teken van schoolfruit. Zo’n 200 kinderen doen hier aan mee. Indien uw kind(eren) hier niet aan meedoen wilt u er dan voor zorgen dat u ze zelf een stukje fruit meegeeft voor in de pauze. Woensdag is immers fruitdag.
-Maandag a.s. zullen de projectweken van start gaan. Bijna twee weken zal heel de school gaan werken aan het thema Nederland. Op donderdag 28 april zijn alle ouders vanaf 14.45u welkom in de klassen, zodat de leerlingen kunnen laten zien wat ze hebben gemaakt en geleerd!
-Op vrijdag 22 april staat er een verkeersfeest op het programma. Heel de dag zullen er voor iedere groep allerlei activiteiten in het teken van verkeer plaatsvinden. Wij zouden het erg fijn vinden als  er deze dag zoveel mogelijk mensen op de fiets en te voet naar school komen! In de bijlage treft u een flyer omtrent deze dag.   
-In de bijlage treft u ook de flyer aan met het complete programma voor Koningsdag.
-Met behulp van een paar handige vaders zijn de basketbalpalen op het grote plein vernieuwd.
-Afgelopen woensdag hebben de teams van het Getij, Foxkidz en ’t Poppeke een geslaagde startbijeenkomst gehad rondom ”kindcentrum Kloosterzande”. Met alle collega's hebben we besproken waar we voor staan en waar we in de toekomst samen voor willen gaan.
-De meisjes van groep 8 (en 7) hebben afgelopen woensdag deelgenomen aan het schoolvoetbaltoernooi. Ze kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde middag. Ze zijn 9e geëindigd. Bedankt aan iedereen die is komen supporteren.
- Groep 7 heeft weer succesvol deelgenomen aan het theoretische verkeersexamen!  Op naar het praktijkexamen in mei/juni.
 
Ik wens iedereen  een goed  weekend toe namens team ’t Getij,
 
Met vriendelijke groeten,
 
Mirjam Goense
(plv. dir. ’t Getij Kloosterzande)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~    
< Nieuwsflits 29 2015-2016