Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

23-04-2016

Nieuwsflits 31 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Hierbij de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden vanuit ’t Getij:
 
-het mailsysteem (Parnassys)  waarvan wij gebruik maken vertoont  (landelijk) sinds  vorige  week een paar technische storingen. Dit kan o.a.  wel eens betekenen dat er een mailtje in de spambox terecht kan komen. Er wordt aan “gesleuteld” en de verwachting is dat dit volgende week is opgelost.   Excuses hiervoor.
 
-we kunnen terug kijken op een prachtig geslaagd verkeersfeest.  De kinderen hebben allerlei activiteiten gedaan die in het teken stonden van verkeer. Om 10 uur vanochtend hebben we het verkeerslabel mogen ontvangen (en een verkeerscheque van 250 euro). Tevens  hebben we alle verkeersouders, als dank,  even speciaal in het zonnetje gezet. 
-alle kinderen hebben een verkeerstekening gemaakt en in iedere groep is er een winnaar of winnares bekend gemaakt (en deze hebben een verkeerscadeautje gekregen).  De schoolwinnares van de verkeerstekeningwedstrijd is Jayda van Bunder uit groep 3/4.  Als speciale beloning zal haar tekening volgend jaar op de schoolkalender te bewonderen zijn.
-als dank voor de ouder(s)/verzorger(s) hebben alle kinderen een bloem geknutseld. Dit is een teken van dank voor al die momenten  dat de kinderen veilig naar school worden gebracht.
- de briefje van de verkeerswerkgroep met “Tips en tops rondom de verkeerssituatie” kunnen nog worden ingeleverd  in de “tip en top – box”. Deze staat naast het rekje met de foldertjes
-Vanaf deze plek  ook nog eens alle complimenten voor de grote inzet en betrokkenheid van iedereen bij school!  We hebben deze weken weer tal van activiteiten georganiseerd en deze konden allemaal doorgaan dankzij de grote ouderbetrokkenheid!!
-d e basketbalpalen op het grote plein zijn “flink aangepakt”. We hebben gezorgd dat dit nieuwe palen zijn geworden waaraan kinderen zich niet kunnen bezeren. Binnenkort zullen we de belijning hiervan aanpakken
-de kinderen van groep 8 hebben in het kader van de eindtoetsing basisonderwijs deze week meegedaan aan ROUTE 8. Dit was voor het eerst dat we aan deze volledig digitale toets mee hebben gedaan en de ervaringen van ons en de kinderen waren ( op een paar kleine technische probleempjes na)   positief.
-we zijn in alle klassen druk bezig met het project “Nederland”. Donderdag a.s. mogen alle ouders even komen binnenlopen om te kijken wat we allemaal hebben gemaakt in het kader van “Nederland”. Dit mag vanaf 14.45 uur!
- Woensdag = Fruitdag! De schoolfruitmoeders zorgen iedere woensdag voor schoolfruit.  Op woensdag verwachten we in de kleine pauze eigenlijk alleen "fruitige hapjes" te zien. Dus op woensdag geen koek etc.  (uitzondering hierop  is uiteraard de verjaardagstraktatie)
-volgende week woensdag hebben  alle kinderen vrij i.v.m. Koningsdag
-er zijn allerlei foto’s gemaakt van deze verkeersdag. Deze zullen z.s.m. op de website zijn te vinden.
 
Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe.
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ? 
< Nieuwsflits 30 2015-2016