Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

29-04-2016

Nieuwsflits 32 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Hierbij, net voor de meivakantie,  de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden vanuit ’t Getij:
 
-we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde ’t Getij’s got talent. Het publiek en “de kandidaten” hebben genoten. We  hebben inderdaad heel erg veel talent  op onze school…….van zang tot dans, van rap tot volksliedjes etc.  Alle deelnemers hebben als blijk van waardering voor hun deelname en inzet een medaille gekregen. Op de website kunt u van deze talentenshow tal van foto's zien.
-in de bijlage de uitnodiging voor de vrijwilligersmiddag. Met de bijeenkomst willen we iedereen bedanken die zijn of haar steentje bijdraagt of bijgedragen heeft aan onze school.  We hebben heel veel mensen die allerlei zaken doen voor onze school!  Kortom  we hopen op een zeer volle aula!
-op 9 en 10 juni a.s. zal de schoolfotograaf onze school bezoeken en alle kinderen op de foto zetten. Indien u dit niet wenst, wilt u dit dan aangeven. De gemaakte foto’s zullen daarna aan u worden aangeboden. U bent niet verplicht deze foto’s te kopen.
-in de bijlage een flyer vanuit “Hulst in beweging” omtrent een handbaltoernooi voor jonge kinderen.
-we hebben gisteren het project “Nederland” afgerond. We kunnen terugkijken op leerzame projectweken waarbij we “de accenten” net iets anders hebben kunnen leggen.
-gisteren is de brief rondom schoolreis (groep 1 t/m 8) meegegeven. In de bijlage kunt u deze brief ook vinden
-de werkstukken die de kinderen van groep 7 en 8 hebben gemaakt in het kader van het thema “Nederland” zijn ook te bewonderen tijdens het kunstweekend van 7 en 8 mei a.s. De “POP-up musea” zijn te zien in “de voormalige Novy” aan het Hof te Zandeplein. Meer informatie hierover op www.kloosterzandeactief.nl
-de kinderen van groep 6/7 hebben deze keer een nieuwsbrief verzorgd. U kunt deze vinden op de website en in de bijlage.
- alle nieuwsflitsen zijn te lezen op de website. Mocht “ons mailsysteem” ons in de steek laten dan kunt u altijd op de website kijken.
 
 
Vanuit de BSO/KDV/ peutergroep:
Afgelopen maandag hebben alle juffen van het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang gezamenlijk hun verjaardag gevierd. In de ochtend de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf en in de middag de buitenschoolse opvang.
De kinderen werden getrakteerd op een prikker met fruit en poffertjes .De kinderen tot 4 jaar maakten een kleurrijk feestvlaggetje en de kinderen vanaf 4 jaar hebben een zakdoek versierd met textielstiften.
We kijken terug op een geslaagd feest! Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en presentjes!
In de meivakantie hebben we op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang het thema JUNGLE. Alle voorbereidingen zijn al in volle gang om er 2 leuke van te maken vol met apenstreken ;-).
De peuterspeelzaal is gesloten tot en met dinsdag 17 mei. We starten woensdag 18 mei met het thema CIRCUS! Dus als jullie thuis iets leuks hebben voor op onze thematafel neem het na de vakantie gerust mee.
Ook hebben het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal de laatste weken hard gewerkt aan het moederdagcadeau.
Wij wensen alle mama’s alvast een fijne moederdag en alle kinderen een leuke vakantie.
 
Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een prettige en zonnige meivakantie  toe!
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ? 
< Nieuwsflits 31 2015-2016