Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

22-05-2016

Nieuwsflits 33 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s),
Hierbij weer de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden vanuit ’t Getij:
-gisteren heeft de sportdag voor de groepen 6 t/m 8 plaatsgevonden. Op een paar sportongelukjes na  kunnen we terugkijken op een zonnige en sportieve dag waarin kinderen van verschillende scholen elkaar op sportieve manier konden ontmoeten. Dank voor de inzet van iedereen!
-indien u zich wilt opgeven voor de vrijwilligersmiddag dan kan dit nog steeds…De middag is op donderdagmiddag 2 juni  a.s.  van 15.00-17.00 uur. Opgave kan door een berichtje te sturen naar  juf Samantha ( samanthadieleman@ogperspecto.nl). We zijn trots dat we zoveel mensen  hebben die zich inzetten voor onze school dus we verwachten dat we een drukbezochte middag.
-volgende week zal er een oproep komen vanuit de medezeggenschapsraad i.v.m. beschikbaar komen van plaatsen binnen de oudergeleding van de MR; Dhr. van Beljouw en mevr. Hemelaar zijn niet meer herkiesbaar vanwege het feit dat hun 5 jarige zittingstermijn erop zit.
-denkt u (indien van toepassing) aan de betaling voor de schoolreis?  Voor de kinderen van groep 1 en 2 kost dit  € 16,50; voor de kinderen van groep 3 t/m 8 kost dit 27,50. ( Rabo-banknr. NL95RABO0145937755 t.n.v. bs ‘t Getij, Kloosterzande o.v.v. “Schoolreis ’t Getij ” met vermelding van naam en groep)           
-denkt u er aan dat voor de kinderen die naar Bobbejaanland gaan een geldig ID of paspoort noodzakelijk is?
-in de bijlage een uitnodiging voor een prachtig optreden van de theaterklas; Dit optreden is voor iedereen toegankelijk!
 
Vanuit de peutergroep:
Na de vakantie wij, net als de kleutergroepen, gestart met het thema circus. Wij hebben al hele vrolijke clowntjes geknutseld, de klas is daardoor meteen in de circussfeer.
Dinsdag 24 mei hebben we Lydia de Rooze (yogadocent) te gast op de peuterspeelzaal. Zij komt speciaal naar ons om een les peuteryoga te geven. Dit gaan we samen doen met de peuters die die dag aanwezig zijn.  Wij hebben er al veel zin in.
 
Vanuit het KDV-BSO:
Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang waren uiteraard gewoon geopend in de meivakantie Beide groepen hebben enorm genoten van het thema JUNGLE. Er is veel geknutseld en er zijn leuke activiteiten gedaan in de vakantie. De BSO werd letterlijk omgetoverd tot de jungle. Iedereen heeft er erg  van genoten.
 
Namens het team van 't Getij wens ik iedereen een prettig weekend toe,

Godfried Blaeke
(dir.)


Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  
< Nieuwsflits 32 2015-2016