Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

04-06-2016

Nieuwsflits 35 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s),
Hierbij weer de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden vanuit ’t Getij:
-we kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde vrijwilligersmiddag waarin alle leerkrachten hun “hapjeskunsten” hebben getoond.
-in de bijlage kunt u een folder vinden met een oproep voor vrijwilligerswerk in woonzorgcentrum Antonius
-de ouderraad heeft gezorgd dat donderdag en vrijdag a.s. de schoolfotograaf richting ’t Getij komt . Hij heeft er weer veel zin in om de kinderen op een leuke wijze op de foto te zetten.  De planning ziet er als volgt uit:
Donderdag beginnen we met de peuters en BSO;  aansluitend groep 5,  6/7, 5/6, 7 en 8
Vrijdag van 08.45 uur : groep 3, 3/4, 4, 1/2a, 1/2b en 1/2c
-het schaakaanbod dat we tussen de middag hebben gecreëerd (op donderdag)  voor de groepen 5 en 6 is een groot succes; meestal hebben we  zeker zo’n 15 schaakborden bezet!  Op de foto in de bijlage kunt u zien hoe iedereen aan het nadenken is over de “meest briljante zet”.
-we  hebben,  samen met de oudergeleding van de medezeggenschapsraad, besloten om de overblijfbijdrage met 5 euro (per jaar)   per kind te verhogen.  Door deze verhoging kunnen  we het aantal kinderen per overblijfkracht nog verder naar beneden brengen. Deze extra ondersteuning is vooral gericht op de jongere kinderen. Een abonnement op jaarbasis gaat dan 110 euro kosten (de kosten voor het tweede, derde kind worden dan  respectievelijk 100 en 90 euro). De kosten voor de strippenkaart en “los overblijven” worden niet aangepast.
-donderdagavond a.s. is er een voorstelling van de theaterklas in de aula.  Deze voorstelling is vrij toegankelijk. Start is om 19.00 uur.
-in het kader van het thema “circus” bij de peuter –en kleutergroepen hebben er een aantal mensen van jeugdcircus Reinardi een workshop in de gymzaal  verzorgd.  Dit was een groot succes!
 
Namens het team  van ’t Getij wens ik iedereen een prettig (en voor velen een muzikaal)  weekend toe!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~ 
< Nieuwsflits 34 2015-2016