Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

19-06-2016

Nieuwsflits 37 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook aan het eind van deze week  sturen wij u weer de laatste nieuwtjes
-gisteravond hebben we een bijeenkomst van de medezeggenschapsraad gehad. Naar aanleiding van  de oproep voor nieuwe kandidaten hebben we  twee nieuwe leden mogen verwelkomen;  mevr. Fleur Smits  en dhr. Jack Roctus.  
 Tevens was dit de laatste formele “zitting” voor dhr. Erwin van Beljouw en mevr. Diana Hemelaar.  Na de vakantie nemen we officieel afscheid. We willen ook op deze wijze al (!) hartelijk dank zeggen voor de grote bijdrage die ze geleverd hebben voor onze school!
 
-tijdens de medezeggenschapsraad is het vakantierooster definitief vastgesteld. Dit is conform de vakantieregeling  “Zeeuws Vlaanderen”  met 1 grote uitzondering; de week na de voorjaarsvakantie  (6-10 maart 2017) zullen de kinderen ook vrij zijn. We hebben in die week zo veel mogelijk “studiedagen” aan elkaar geplakt (i.p.v. losse dagen)  en we zullen in die week met het team van ’t Getij en een aantal andere collega’s  op studiereis gaan naar Finland (!)  Wat we daar allemaal willen gaan zien en wat we daarmee willen bereiken zullen we nog uitgebreid met u communiceren.
 
-het complete vakantierooster (inclusief studiedagen):
Vakantierooster 2016-2017  
herfstvakantie: 24 oktober t/m 28 oktober
Kerstvakantie: vrijdag 23 december t/m 6 januari 2017
Perspectodag: 25 januari
Voorjaarsvakantie: 27 februari t/m 3 maart 2017
Studiedagenweek: 6 maart t/m 10 maart 2017
Pasen: 14 t/m 17 maart
Meivakantie: 24 april t/m 5 mei
Hemelvaart: 25-26 mei
Pinksteren: 5-6 juni
Zomervakantie: vrijdag 14 juli - 25 augustus 2017
 
-u kunt dit vakantierooster ook terugvinden op onze website.
 
-We zijn in de laatste periode van het schooljaar en  volop aan het voorbereiden voor volgend schooljaar. Een van de stappen die we moeten zetten is de groepsindeling. Welke leerkracht gaat werken in welke groep?  Het is ons gelukt om ons formatieplaatje rond te krijgen. Hieronder de groepsindeling voor volgend schooljaar:
 
Groep 1 / 2  A:   juf Charlotte en juf Eva
Groep 1 / 2 B :  juf Marian en juf Marjolijn
Groep 1 /2  C:   juf Brigitte en juf Simone
Groep 3:          juf Karlien en juf Wendy Boënne
Groep 4:          juf Nancy en juf Petra
Groep 4/5:        juf Stephanie (later juf Samantha) en juf Mirjam
Groep 5:          meester Joost
Groep 6:          meester Bas
Groep 6/7:        juf Ilse en juf Wendy van Waes
Groep 7/8:        meester Michael
Groep 8:          juf Irma en juf Marjolijn
Interne begeleiding : juf Alma
Plv. directie: juf Mirjam
Directie: meester Godfried

De komende weken zullen we gebruiken om de volgende belangrijke stap te zetten; de indeling van de kinderen. We zullen dit weer zo zorgvuldig mogelijk voorbereiden om te zorgen dat alle kinderen op  “de juiste plek” terechtkomen. We realiseren ons terdege dat, ondanks de voorbereiding, de plaatsing kan leiden tot teleurstelling.
 
-vandaag hebben we  een brief meegegeven omtrent de schoolreis van dinsdag a.s. In de bijlage zit tevens de digitale versie hiervan.
-alle  bussen voor de schoolreis staan altijd opgesteld in de Lange Munt . ’s Ochtends is de school gesloten.  ’s Middags is de school bereikbaar en is juf Alma aanwezig ( 0114 684878) .  Voor dringende zaken kunt ook  u altijd bellen met 0114 68 23 14.
-(voor de groepen 3 t/m 8): wilt u s.v.p. niet te veel zakgeld meegeven?  
 
Prettige weekend toegewenst  namens het team van ’t Getij.
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~ 
  
< Nieuwsflits 36 2015-2016