Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

02-07-2016

Nieuwsflits 39 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees, 

-we zijn druk bezig met de indeling van onze leerlingen voor volgend jaar. Dit is altijd een ingewikkelde puzzel waarbij we allerlei leerling –en groepscomponenten mee willen nemen.  Zodra de leerlingenindeling klaar is,  zullen we deze met onze  leerlingen (leeftijdsafhankelijk) bespreken en u  uiteraard meenemen in de communicatie hierover.  Af en toe  komt “ons ter ore” dat  er de beeldvorming bestaat dat alleen de sterkere leerlingen in een combinatiegroep zouden worden gezet; deze beeldvorming is niet juist!  
-in de bijlage een brief omtrent “teken” die wordt verspreid door de GGD 
-we zijn nog naarstig op zoek naar een aantal ouders/verzorgers/opa’s/oma’s  die willen helpen met het schoonmaken van kleutermaterialen. De schoonmaakavond is dinsdag 12 juli. Opgave is mogelijk via de groepsleerkrachten van groep 1 of 2.
-gisteren hebben we de papieren ouderflitsverspreid over het Kindcentrum. In de bijlage kunt u deze nogmaals digitaal vinden. 
-tijdens de grote vakantie zal er (achter de schermen) worden gewerkt aan onze website. Deze zal dan op bepaalde momenten  tijdelijk niet bereikbaar zijn. 
-woensdag a.s. zal het praktisch verkeersexamenvoor groep 7  plaats vinden in ons dorp. Nieuw is het feit  dat de verkeerswerkgroep dit examen  geheel voor  zijn/haar rekening zal gaan nemen!  Ook de scholen uit Lamswaarde, Hengstdijk en Vogelwaarde zullen aansluiten. 
-voor volgend schooljaar zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen bij het overblijven.  Zou u  dit graag willen doen, maar twijfelt u  nog een beetje;  meelopen  kan en mag! Indien interesse  dan graag een mailtje richting meester Godfried. 

- de school is dagelijks volop in beweging . We willen m.i.v.  het nieuwe schooljaar starten met een “beleidswijziging” rondom de ochtendinloop voor  kinderen groep 1 en 2.  We willen de kinderen van deze groepen de gelegenheid bieden om samen met de ouder(s)/verzorger(s) naar binnen  te komen  met als doel meer ruimte voor contact met ouder(s)/verzorger(s).   Hoe we dit willen aanpakken zullen we meenemen met de start van het nieuwe schooljaar. 
  
Prettige weekend toegewenst  namens het team van ’t Getij, 
  
Godfried Blaeke 
(dir.) 
  
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  
< Nieuwsflits 38 2015-2016