Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

10-07-2016

Nieuwsflits 40 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook deze week weer de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:

-de (prachtige !) schoolfoto’s zijn binnen; de ouderraad gaat volgende week weer starten met de verkoop hiervan.   De verkoop zal zijn op: maandagochtend van 08.30 tot 09.15 uur, dinsdagmiddag vanaf 14.45 uur, op woensdag vanaf 12.00 uur en op donderdagmiddag vanaf 14.45 uur. Het totale pakket kost €7,50. Uiteraard bent u niet verplicht de gemaakte foto's te kopen!
-alle kinderen van groep 7  zijn geslaagd voor het praktische verkeersexamen.  Vanmiddag hebben ze hun verkeersdiploma gekregen. In de bijlage  een leuke foto hiervan.
-dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) en de verkeerswerkgroep  die gezorgd  hebben voor dit  “geslaagde” verkeersexamen!
-gisteren hebben IngeBorg Asselman en Inge Baart afscheid genomen  van de ouderraad. Dank voor jullie grote bijdrage!  Tijdens de musicalavond van groep 8 willen we hier nog een speciaal tintje aan geven.
-woensdagmiddag  a.s. (omstreeks 12.00 uur) zullen we de indeling van de kinderen voor volgende schooljaar  bekend maken. De indeling  wordt in de groepen besproken (leeftijdsafhankelijk) en uiteraard krijgen alle kinderen een brief met de namenlijst mee naar huis.  We willen  graag benadrukken dat we deze indeling zo zorgvuldig mogelijk  hebben gedaan maar dat we ons realiseren dit soms tot  teleurstellingen leidt.
-willen de ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen van groep 7 denken aan de schoolkampbetaling voor volgend jaar?  De prijs voor het schoolkamp bedraagt € 69,50. Rabo-banknr. NL95RABO0145937755 t.n.v. bs ‘t Getij, Kloosterzande
-vrijdagmiddag a.s. zullen alle groepen even doorschuiven. Op deze manier kunnen alle kinderen even “snuiven” aan de nieuwe groep.
-voor op de kalender: h erfstwandeltocht  donderdag 13 oktober a.s.; het thema zal zijn   …………..  (verrassing)
 
Prettig weekend toegewenst  namens het team van ’t Getij,
 
Godfried Blaeke
(dir.) 
< Nieuwsflits 39 2015-2016