Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

16-07-2016

Nieuwsflits 41 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees, 
Ook deze week weer de allerlaatste nieuwtjes vanuit ’t Getij: 
-het aftellen richting de vakantie is nu echt begonnen…… 
-in de laatste week nog volop activiteiten; uiteraard staat de musical van groep 8 een paar dagen op het programma.  Succes kinderen van groep 8! 
-dinsdagmiddag (als het weer het toelaat)  is er een zwemfeest voor de groepen 5 t/m 8 in het zwembad 
-op woensdagavond nemen we afscheid van groep 8 en hun ouders. We beginnen met een barbecue met de kinderen met aansluitend een presentatie van de musical en het “echte afscheid” 
-op donderdagmiddag vanaf 14.00 uur zullen we op de rode loper afscheid nemen van de kinderen van groep 8. Er zijn  een paar kinderen die gaan verhuizen; deze kinderen mogen uiteraard ook over de rode loper! 
-na de vakantie kunnen we  weer een aantal nieuwe kinderen verwelkomen zowel bij de kleutergroepen als in de groepen 5, 6 en 7. Welkom allemaal! 
-indien u een nieuwsflits heeft gemist of indien er “mailproblemen” zijn;   de nieuwsflitsen worden in het weekend altijd aan de website vastgeplakt  (zonder bijlages) 
-de kinderen van groep 8 hebben gezorgd voor een afsluitende bijdrage.  Deze kunt u vinden in de bijlage en binnenkort op de website 
-na de grote vakantie zal de GGD weer een inloopspreekuur organiseren. Dit zal plaatsvinden op woensdag 5 oktober a.s. van 11.15 tot 12.15 uur 
-mocht u nog niet in de gelegenheid geweest zijn om de schoolfoto’s op te halen of te bekijken. Volgende week kunt u ze nog komen bekijken bij meester Godfried en dit verder regelen. 
-in het kader van de ontwikkelingen op het gebied van Kindcentra in de omgeving is er een digitaal tijdschrift verschenen. De nieuwe ontwikkelingen in Kloosterzande komen hierbij  ook aan bod.  Hierbij de link:   http://www.magazine-on-the-spot.nl/zeeuwsvlaanderen 
  
Prettig en (hopelijk) zonnig weekend  toegewenst  namens het team van ’t Getij, 
  
Godfried Blaeke 
(dir.) 
  
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~         ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  
 
< Nieuwsflits 40 2015-2016