Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

22-07-2016

Nieuwsflits 42 2015-2016


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

Ook in deze laatste week weer de (aller)laatste nieuwtjes van dit schooljaar  vanuit ’t Getij:
-we kunnen terugkijken op een warme en geslaagde laatste schoolweek waarin we in alle groepen allerlei activiteiten (met en zonder water)  hebben gedaan.
-donderdagmiddag hebben de kinderen van groep 8 en “de verhuiskinderen” definitief afscheid genomen van onze school via “de rode loper”; dit was een heel mooi en tevens ontroerend moment.
-we zijn weer druk bezig een kalender te maken voor volgend schooljaar. Deze verschijnt aan het begin van het nieuwe schooljaar.
-we willen ook aan het eind van het jaar nogmaals “alle helpende handen” bedanken voor alle hulp en diensten die zijn geleverd.
-we hebben nog heel veel gevonden voorwerpen (heel veel trommels en bekers); ook na de vakantie kunt u ze nog ophalen. Daarna zullen we overgebleven spullen geven aan een goed doel.
-we hebben op het schoolplein een huissleutel gevonden voorzien van een “groene slang”. Bent u die kwijt dan even een berichtje naar meester Godfried.
 
Vanuit KDV/BSO en peuters:
We kijken bij het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang terug op een prachtig, mooi en vooral leerzaam jaar.
Afgelopen week namen we een klein beetje afscheid van juf Elke, zij heeft haar diploma pedagogisch medewerker niveau 4 op zak! Zij zal als
invalkracht werkzaam blijven bij onze organisatie. We hopen haar nog vaak te mogen begroeten bij ons op de opvang!
KDV & BSO:
Het kinderdagverblijf zocht deze week verkoeling met de watertafel, de emmertjes en gietertjes water gaven ons veel zomerpret! En ook
voor de buitenschoolse opvang was het water niet aan te slepen.
Komt uw kind in de vakantie naar het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang?  Geef bij zonnig weer gerust zwemkleding mee, zonnebrandcrèmeis bij ons aanwezig, wij smeren alle kinderen lekker in!
Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang is de gehele vakantie geopend van 7.30u. - 18.00u. en op aanvraag van 6.30u. - 18.30u.
Tijdens de vakantie gaan we met ons thema 'de ruimte' in. In de eerste week van de vakantie gaat de buitenschoolse opvang naar de Doe Week in Hulst!
Hou tijdens de vakantie vooral ook onze facebook-pagina in de gaten om al onze avonturen tijdens de vakantie mee te beleven!
PSZ:
Om het schooljaar feestelijk af te sluiten werden de peuters iedere dag getrakteerd op een verkoelend ijsje met vers fruit!
Ook kregen de kinderen bij het naar huis gaan nog een kleinigheidje; een gevouwen ballon in de vorm van een dier. Ook op de peuterspeelzaal speelden we deze laatste week nog heerlijk met zand en water!
Wilt u graag dat uw zoon/dochter gezellig bij ons komt leren en spelen na de vakantie, maar bent u dit vergeten? Haal gerust tijdens de vakantie
een inschrijfpakketje op bij onze collega's op het kinderdagverblijf.
 
Namens alle collega’s van ’t Getij wens ik iedereen een zeer fijne, welverdiende en  ontspannen vakantie toe!
 
@P.S.  De school gaat weer van start op maandag 5 september! Tot dan!
 
Godfried Blaeke
(dir.)  
< Nieuwsflits 41 2015-2016