Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

30-09-2016

Nieuwsflits 5 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook aan het eind van deze week weer de allerlaatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
 
-in de bijlage treft u deze keer een flyer rondom hockey en voetbal
-we kunnen terugkijken op een geslaagd schoolkamp van groep 8.  De kinderen  (en de begeleiders) zijn vanmiddag moe en voldaan teruggekomen.  Dank (1)  voor de inzet van iedereen om dit schoolkamp weer mogelijk te maken! Citaat: “Het was een superkamp”!
-een aantal kinderen hebben op dit moment “last van krentenbaard”.  Meer informatie hierover op de GGD-website.  Belangrijkste preventieve maatregelen zijn o.a. veel handen wassen, hygiëne en proberen te voorkomen dat kinderen krabben aan de plekjes. 
-2 november staat de Bag to school-vrachtwagen weer aan school. Kortom  indien  u uw kasten aan het opruimen bent………  Denk aan deze actie!  Binnenkort meer informatie!
-vanaf volgende week zal het schoolfruit op woensdag alleen nog worden gegeven aan de kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven. U kunt u  nog steeds opgeven.  Doet uw zoon/dochter niet mee dan graag op woensdag zelf iets van fruit meegeven. Immers… Woensdag =  fruitdag!
-indien u bij opruimwerkzaamheden  “oude” bloempotten tegenkomt, wilt u die nog niet weggooien. De ouderraad kan die binnenkort gebruiken voor de Kerstmarkt
-in de bijlage treft u de uitnodiging voor de nazomerwandeltocht van 13 oktober a.s.
-de verkeersbrigadiers zijn weer op zoek naar versterking. Door verschuiving in werkzaamheden van een aantal brigadiers kunnen we op bepaalde dagen nog versterking gebruiken.  Wie zou het team willen ondersteunen? Indien u interesse heeft dan graag een seintje naar een van de verkeersbrigadiers of naar de leerkracht.
woensdag 5 oktober a.s. is het “de dag van de leraar”; dit is een  wereldwijd initiatief waarbij er wordt  stilgestaan bij het belang van onderwijs.
-vanaf dinsdag 11 oktober zullen de Stormbrekers weer van start gaan. We hebben alle kinderen weer goed onder de loep genomen en zijn zo tot nieuwe groepen gekomen. Het is mogelijk dat uw kind vorig jaar wel meedeed met de Stormbrekers maar dit schooljaar (nog) niet. Uw kind krijgt dan binnen de groep de nodige uitdaging. Halverwege het schooljaar start de tweede periode Stormbrekers. Voor deze periode wordt opnieuw naar alle kinderen gekeken. Indien uw kind mee mag doen met de Stormbrekers, ontvangt u hierover een berichtje.  Ook zullen er kinderen van andere scholen (Heikant, Lamswaarde) aansluiten bij dit project.
-woensdag a.s. start ook de kinderboekenweek met het prachtige thema  “voor altijd jong!”
 
 
Prettig weekend toegewenst  namens het team van ’t Getij,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Bijlages:  - uitnodiging nazomerwandeltocht
- uitnodiging voetbaldagen
- uitnodiging rapideC
< Nieuwsflits 4 2016-2017