Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

07-10-2016

Nieuwsflits 6 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook aan het eind van deze week weer de allerlaatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
-in de bijlage treft u een tweetal  flyers  van de bamisfeesten.
-dinsdag 1 november en  woensdag 2 november  zullen de voorlopig adviesgesprekken worden georganiseerd voor de kinderen uit “leerjaar 8”.  Nieuw dit jaar is dat de leerlingen van groep 8  ook bij deze gesprekken aan mogen schuiven.
-voor op de kalender: 22 november a.s. zullen we voor alle ouders van de kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar van Kloosterzande e.o.  een avond organiseren met het thema : op weg naar een Kindcentrum Kloosterzande.  Tijdens deze avond zullen ouders de kans krijgen om mee te praten over het te vormen Kindcentrum. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk
-afgelopen donderdag hebben we binnen de Medezeggenschapsraad afscheid genomen van dhr. Erwin van Beljouw  en mevr. Diana Hemelaar. Vanaf deze plek willen we ze  nogmaals bedanken voor de grote bijdrage die ze geleverd hebben. Tevens hebben we de taken opnieuw verdeeld binnen de Medezeggenschapsraad en zal dhr. Konrad v/d Velde de voorzittershamer oppakken  en mevr. Sandra Goossen zal het secretariaat op zich nemen.

Vanuit de peutergroep foxkidz:
Dinsdag 11 oktober organiseren wij speciaal voor het thema 'ik en mijn familie' een speciale opa en oma yoga les.
Al onze peuters mogen deze yoga les gratis komen volgen samen met 1 opa of oma.
We beginnen om 9.00 en de les duurt tot ongeveer 9.30. Hierna mogen de opa's en oma's ook nog even in klas komen kijken naar de mooie knutselwerkjes die wij gemaakt hebben.
 

Prettig weekend toegewenst  namens het team van ’t Getij,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Bijlages:
Flyer kinderdisco
Flyer kinderbingo
  
< Nieuwsflits 5 2016-2017