Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

21-10-2016

Nieuwsflits 8 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook aan het eind van deze week weer de allerlaatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
 
-In de bijlage treft u een flyer aan vanuit de bibliotheek en rondom de dikkebandenwedstrijd.
-de overblijfnota’s zijn gisteren en vandaag meegegeven met de kinderen die overblijven. Wilt  u (indien van toepassing) zorgen voor  de betaling?
-in groep 1-2 C  is Sascha Mechielsen gestart met haar stage.
-namens de ouderraad kunnen we mededelen dat Marieke Ferket de ouderraad komt versterken. Succes Marieke!
-we kunnen terugkijken op een geslaagde “kom eens kijken-middag” voor de kleutergroepen.
-de Bag2 schoolzakken  (kledingzakken) zijn afgelopen donderdag meegegeven.  Dinsdag 1 november (en dinsdagavond vanaf 18.00 uur) kunt u de zakken weer afleveren. Woensdagochtend om 10.00 uur staat “de vrachtauto” weer op de stoep. Indien u nog zakken nodig heeft, dan kunt u bij de hoofdingang (op het rekje) wegpakken, vuilniszakken mogen ook.
-we hebben (samen met de kinderen) de eerste periode veel tijd en energie gestoken in onze nieuwe taal -en spelling methode. De eerste geluiden zijn erg positief!
-we willen graag nogmaals een oproep doen om verkeersouders (of opa’s/oma’s) te werven. Doordat een paar verkeersouders gestart zijn met een (nieuwe) baan staat ons rooster nu weer onder druk. Wie wil “ons team” versterken?  Graag een seintje richting IngeBorg (verkeersbrigadiers)  of meester Godfried.
 
Vanuit de peutergroep/KDV; 
Afgelopen woensdag en donderdag was het weer feest want Tinus tuinkabouter is weer langs geweest. Traditiegetrouw zette hij voor ons en onze vriendjes en vriendinnetje van het kinderdagverblijf een leuke herfst speurtocht met allerlei opdrachten uit, hij verstopte een schat met een hele lekkere inhoud en zelf zat hij goed verstopt in de bosjes;  maar wij hebben hem gelukkig gevonden. En dit jaar hadden we echt herfstweer. Kortom we hebben weer enorm genoten van alle opdrachtjes, de traktatie, onze kabouter juf, alle 'schatten' die de herfst ons te bieden heeft en zelfs van de wind en een enkele regendruppel. Op onze facebookpagina kunt u de foto's bekijken.
 
We wensen iedereen een hele fijne herfstvakantie toe.
 
Met vriendelijke groeten namens het team van ’t Getij,
 
G. Blaeke
(dir.)
 
Bijlagen: Dikke bandenrace
De bibliotheek in Kloosterzande   
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  
< Nieuwsflits 7 2016-2017