Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

04-11-2016

Nieuwsflits 9 2016-2017


Hierbij de laatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:

-in de bijlage treft u een flyer rondom “Pleegzorg “.
-morgen zal er  in de aula van ’t Getij een kledingruilbeurs zijn. De kledingbeurs wordt verzorgd door KOV ’t Poppeke (zie flyer in de bijlage) .
-indien er bij uw kind hoofdluis/neetjes zijn aangetroffen wordt er contact met u opgenomen door juf Mirjam.  Een gouden tip  op dat moment (onderschreven door de GGD) …kammen, kammen, kammen……
-we hebben nog niet van alle kinderen hun rapport terug gekregen.
-er is met de Bag2school-actie maar liefst 571,50 opgehaald! (bijna 2000 kg aan kleding etc.!). Dat is een enorm bedrag. Dank hiervoor!
-we zijn nog steeds op zoek naar verkeersbrigadiers……. Dit mogen ouders zijn maar ook opa’s/oma’s etc.  In de bijlage treft u een flyer hierover.
-voor de herfstvakantie zijn de overblijfnota’s verspreid;  denkt u aan de betaling hiervan?
-ook dit schooljaar zullen er schoolzwemkampioenschappen zijn die worden georganiseerd door zwemclub Koewacht.   Graag zouden we een indruk krijgen van deelnemende leerlingen. Net als voorgaande jaren bestaat het programma uit twee estafettenummers en individuele nummers schoolslag, rugslag en vrije slag.  Indien uw zoon/dochter interesse heeft om mee te doen dan graag een mailtje naar meester Godfried.  Indien er ouder(s)/verzorger(s) zijn die dit willen begeleiden dan ook graag een seintje.
-in de bijlage treft u een flyer rondom de dikke-bandenwedstrijden in onze regio.
-we zijn op zoek naar ouders (of niet-ouders) die willen ondersteunen met het overblijven. Indien u interesse heeft of iemand weet dan graag een berichtje naar juf Mirjam ( mirjamgoense@ogperspecto.nl)

Namens het team van ’t Getij wens ik iedereen een goed weekend toe,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
 
Bijlagen:
- flyer dikke bandenrace
- flyer gastouder
- flyer kinderkleding-speelgoedbeurs
- oproep brigadiers  
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~ 
< Nieuwsflits 8 2016-2017