Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

12-11-2016

Nieuwsflits 10 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees, 
  
Ook aan het eind van deze week weer de allerlaatste nieuwtjes vanuit ’t Getij: 
  
-deze week is de uitnodiging verspreid voor de intocht van Sint en zijn gevolg op 26 november a.s.   Groep 3 krijgt maandag a.s. de uitnodiging. 
-volgende week komt de ouderraad weer bij elkaar  om o.a. de zaken voor Sint en Kerst voor te bespreken. Tevens gaat de ouderraad  zorgen voor een tweetal hele grote cadeaus voor de onderbouwgroepen. 
-voor op de kalender:  voor de groepen 1 t/m 3 staat er een rapportgesprek op de planning. Deze rapportgesprekken zullen plaatsvinden op 7 en 8 december a.s. 
-woensdag 14 december a.s. gaat de ouderraad weer een Kerstmarkt organiseren. Onderdeel van deze Kerstmarkt zullen de welbekende Kerstkraampjes zijn. Indien  je iemand weet die een Kerstkraampje wilt huren of je wilt zelf spullen verkopen dan is dat mogelijk om dit aan te geven bij esther.esther@hotmail.nl.  De kraampjes zullen ongeveer 17 euro kosten.  Bij opgave ook graag aangeven wat u wilt verkopen. 
-we gaan met maar liefst  23 collega’s  in maart 2017 ( 6 – 9 maart)  naar Finland.  Binnenkort zetten we alle feiten, doelstellingen etc.  voor onze  ouders rondom deze reis nog eens op een rijtje. 
-we hebben nog geen opgaves ontvangen voor deelname aan de schoolzwemwedstrijden. Indien kinderen willen meedoen (of ouders begeleiden)  dan graag een seintje richting meester Godfried. 
-we hebben weer al 1 nieuwe aanmelding voor een verkeersouder….; Zijn er nog meer nieuwe ouders? Opa’s? Oma’s? 
-volgende week donderdag  komt de verkeerswerkgroep weer bij elkaar. 
-in de bijlage treft u de uitnodiging voor onze denk-mee-praat-mee sessie (22 november a.s.)  rondom het Kindcentrum aan. Deze is ook op papier verspreid. 
  
Prettige weekend toegewenst. 

Met vriendelijke groeten namens het team van ’t Getij, 
  
G. Blaeke 
(dir.) 
  
Bijlagen: flyer kindecentrum
< Nieuwsflits 9 2016-2017