Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

05-12-2016

Nieuwsflits 12 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 (vanwege een landelijke technische storing is deze vrijdagavond niet "bezorgd” en handelen we even via een omweg; vermoedelijk zit er een pepernoot vast in de kabel
J) )

Ook deze week weer een aantal nieuwtjes vanuit ’t Getij:

-allereerst starten we deze keer met een  DRINGENDE OPROEP!  We hebben nog hulptroepen nodig voor de Kerstmarkt van woensdag 14 december a.s.  In de bijlage  de uitleg hierover. We hebben tot nu toe nog weinig reacties ontvangen!  Als u wilt/kunt  helpen dan graag zo snel mogelijk opgeven.  De OUDERRAAD heeft echt helpende handjes nodig….! Meer uitleg in de bijlage.
-in de bijlage  vindt u een impressie van de prachtige surprises die gemaakt zijn!  Wat een huisvlijt!
-we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Sinterklaasfeest. Als klap op de vuurpijl hebben de kleutergroepen nog een tweetal nieuwe trapfietsjes gekregen van de Sint en zijn (ouderraad)Pieten. Dank hiervoor!
-in de bijlage treft u  een uitnodiging van Hulst in beweging rondom “mountainbiken”
-we zoeken nog steeds mensen voor versterking verkeersbrigadiers… We hebben weer al een paar aanmeldingen…..Wie wil er nog meer bij aansluiten?
- Wilt u  nog een kraam voor op de kerstmarkt? Opgeven kan nog steeds bij Esther;   esther.esther@hotmail.com

Nieuws vanuit het KDV  en de peuters:
Vandaag hebben we heerlijk genoten tijdens de sinterklaas ochtend.  We kijken terug op een leuke ochtend.  We hebben gedanst en we werden verwend met lekkere pepernootjes! En als of dat nog niet genoeg was kregen we ook allemaal nog een cadeautje van de pietjes!
Iedereen die aanwezig was bedankt voor jullie komst.  We wensen iedereen een fijn sinterklaas weekend.
BSO-Foxkidz:  We hebben sinterklaas gevierd op de BSO. Zwarte piet was de weg kwijt maar gelukkig hebben we hem door middel van een speurtocht gevonden. Hij had leuke cadeaus en heerlijke pepernoten voor ons bij. En daarna hebben we samen met Piet nog een heerlijke pannenkoek gegeten.
 
Namen het team wens ik u een zeer prettig Sint en Piet-weekend  toe,
 
Met vriendelijke pepernoten.
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Bijlagen:  
Flyer mountainbike
Flyer tafeltennis
Brief hulp kerstmarkt
Foto surprises in de hal

Met vriendelijke groeten, Godfried Blaeke Directeur   Basisschool de Oostvogel te Lamswaarde   0114 690492Basisschool ’t Getij te  Kloosterzande     0114 684878
< Nieuwsflits 11 2016-2017