Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

09-12-2016

Nieuwsflits 13 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook aan het eind van deze week weer de allerlaatste nieuwtjes vanuit ’t Getij:
 
-gisteren hebben we een flyer verspreid rondom onze studiereis naar Finland. Hierin staan alle zaken nog eens overzichtelijk vermeld; In de bijlage treft u de digitale versie.
-deze week hebben de oudergesprekken plaats gevonden voor de peutergroep en groep 1, 2 en 3.  Na de Kerstvakantie (23 en 24 januari) staan de gesprekken voor de andere groepen op het programma.
-de ouderraad is met man en macht aan het werken voor de Kerstmarkt van woensdag a.s. ; Kerstmarkt ’t Getij van 16.00-19.00 uur op woensdag 14 december a.s.
-in de Kerstperiode zal voor de kinderen het symbool “Kerstboom” centraal staan in alle groepen. Hier zullen we verder betekenis aan trachten te geven tijdens onze lessen rondom identiteit etc.
-er worden nog steeds hulpouders gezocht voor de Kerstmarkt. Wie helpt de ouderraad met het maken van de kerststukjes (maandag en dinsdag a.s.) of tijdens de Kerstmarkt? Opgave via ouderraadgetij@gmail.com
-de taarten voor de taartbakwedstrijd kunnen worden ingeleverd tot 15.15 uur.
-donderdag 22 december a.s. mogen alle kinderen overblijven op school. De ouderraad trakteert de kinderen dan op een Kerstlunch. 
-donderdagmiddag 22 december zullen een aantal kinderen Kerstliedjes gaan zingen bij Woonzorgcentrum Antonius.
 
Een goed weekend toegewenst.
 
Met vriendelijke groeten namens het team van ’t Getij,
 
Mirjam Goense
(plv. dir.)
 
Bijlage:  Brief Finland
< Nieuwsflits 12 2016-2017