Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

17-12-2016

Nieuwsflits 14 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook deze week hebben we weer een aantal nieuwtjes verzameld  vanuit de verschillende partners:
 
’t Getij -nieuws
-we kunnen terugkijken op een zeer knusse, geslaagde en gezellige Kerstmarkt. We willen iedereen bedanken die hieraan op de een of andere manier een bijdrage  heeft geleverd.  Dank, dank, dank… door de inzet van iedereen is dit zo’n succes geworden!  
-de opbrengst van de Kerstmarkt zal ruim 2000 euro bedragen!  Dit geldbedrag zal o.a. worden gebruikt om allerlei (speciale) activiteiten voor de kinderen te organiseren.
- Lotte Nieuwelink heeft  de leukste "selfie met de Kerstman"  ingestuurd, Eddy van Damme heeft gewonnen met de Kerstballenactie  en de taartenbakwedstrijd is gewonnen door Lotte van Stevendaal. Allemaal proficiat!
-maandag a.s. zal de medezeggenschapsraad weer bij elkaar komen. De onderwerpen op de agenda zijn o.a.: Kindcentrum, begroting 2017, personeelszaken etc.
-donderdag a.s. trakteert de ouderraad de kinderen op een Kerstlunch.  We verwachten dan dat alle kinderen overblijven (uiteraard gratis) en met hun klasgenootjes en leerkrachten lunchen. 
-van de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 verwachten we dat ze die dag een bord en een beker meenemen naar school (en een tasje om het in te stoppen). De kleutergroepen krijgen een bord en een beker van school. 
-tevens is de ouderraad nog op zoek naar een aantal ouders die ’s morgens  (vanaf ong. 9 uur) willen helpen bij het klaarmaken van de Kerstlunch.   Indien u kunt/wilt helpen dan graag een seintje naar esther.esther@hotmail.com
-donderdag a.s. gaan ongeveer 25 kinderen uit “de leerjaren 5 en 6” Kerstliedjes zingen bij Woonzorgcentrum Antonius. Juffrouw Sonja gaat zorgen dat weer de mooiste Kerstklanken ten gehore zullen worden gebracht.
-deze keer zijn er een viertal bijlages:
# eentje vanuit de katholieke kerk,
# een flyer rondom tafeltennis,
# een flyer rondom schaken
# en een flyer rondom de lichtjestour in Vogelwaarde   
 
't Poppeke-nieuws
Sinterklaas is a lweer voorbij. Wat vliegt de tijd! 't Poppeke is nu helemaal in kerstsferen.
Op onze groepen hebben de kinderen een eigen kerstboom die ze zelf op- en af kunnen tuigen. Wat zijn ze hier iedere dag druk mee bezig!
 
Afgelopen woensdag was het Kerstmarkt op 't Getij. Samen met onze collega's van Foxkidz 't Getij hebben ook wij ons steentje bijgedragen en de kinderen een leuke namiddag bezorgd!
De kinderen konden bij ons prachtige kerstkaarten (glitter- kraskaarten) en leuke klei-hangers maken voor in de kerstboom.
 
Namens het team wens ik iedereen een prettig weekend toe.
 
Met vriendelijke groet,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
  Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
   
< Nieuwsflits 13 2016-2017