Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

23-12-2016

Nieuwsflits 15 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees, 
  
Ook in deze laatste schoolweek van dit kalenderjaar sturen wij u nog even de laatste nieuwtjes: 
  
’t Getij -nieuws 
-deze laatste schoolweek kalenderjaar 2017 hebben we met een gezellige smakelijke en sfeervolle Kerstlunch afgesloten.   Dank aan iedereen die hieraan meegeholpen heeft. 
-na de Kerstvakantie vindt er een personele verschuiving plaats in groep 1-2  A; juf Anne heeft een andere (volledige)   baan aanvaard. Juf Anouschka Neve zal na de Kerstvakantie, samen met juf Charlotte groep 1-2 A voor haar rekening nemen. We wensen juf Anne veel succes op haar nieuwe werkplek. 
-we hebben weer eens babynieuws te melden; juf Eva is woensdagochtend jl. bevallen van een gezonde dochter, Soof, genaamd. Ook vanaf deze plaats proficiat gewenst! 
-nog niet alle overblijfrekeningen zijn betaald. Denkt u aan tijdige betaling? 
-de laatste week krijgen we regelmatig meldingen dat het inloggen op de elektronische leeromgeving (binnen de website) niet goed lukt.  Er zijn nu wat aanpassingen gedaan zodat dit weer mogelijk zou moeten zijn. 
-gistermiddag hebben we met een aantal kinderen uit de groepen 5 en 6 Kerstliedjes gezongen in woonzorgcentrum Antonius. De kinderen hebben onder leiding van juf Sonja de liedjes gezongen en dit is enorm gewaardeerd door de bewoners! 
-we hebben Kerstvakantie van vrijdag  23 december 2016 t/m vrijdag 6 januari 2017. Maandag 9 januari verwachten we alle kinderen weer op school 
  
-in deze flits een aantal bijlages: 
-in de bijlage nog een impressie van de prachtige Kerststukken die gemaakt zijn voor de Kerstmarkt 
-de fruitmoeders hebben dit jaar ook creatief afgesloten; zie foto  in de bijlage 
-in de bijlage treft u flyer rondom een spinningmarathon en bootcamp voor kinderen 
-in de bijlage treft u een uitnodiging van de katholieke kerk voor de gezinsmis  op 2e Kerstdag 
-tevens een oproep vanuit de Kloorianen in verband met de verkiezing tot  jeugdprins en prinses 2017 
  
  
't Poppeke-nieuws 
Deze week hebben we voor de kinderen het Kerstverhaal nagespeeld. Het was erg  leuk en leerzaam. "Onze baby's" speelden de rol van kindje Jezus heel erg goed! 
  
Foxkidz-nieuws 
Nieuws vanuit de peuterspeelzaal: 
Alle kinderen die donderdag aanwezig waren hebben deelgenomen aan de kerstlunch.  Er was heel veel lekkers en het smaakte heerlijk. Afgelopen weken hebben wij geknutseld rondom Kerst; van een sfeervol lichtje tot een kerstboom met een lief wensje voor onze papa's en mama's.  
Na de Kerstvakantie gaan we werken aan het thema 'wintersprookjesland' 
  
Foxkidz KDV: 
De kinderen van het kinderdagverblijf hebben afgelopen week prachtige kerststukjes gemaakt.  Samen met de kinderen van de peuterspeelzaal genoten ze vanmiddag van een heerlijke kerstlunch. 
  
Foxkidz BSO: 
Ook de kinderen van de BSO hebben afgelopen week druk geknutseld rond het thema Kerst. Er werden mooie kerstkaarten en kerststukjes gemaakt. Het vakantiethema voor de BSO is 'Tijdreizen'. Wilt u graag mee reizen in de tijd met de BSO? Hou dan onze facebook-pagina in de gaten voor alle leuke activiteiten die we gaan beleven. 
  
Graag willen wij de winnaars van de kleurwedstrijd feliciteren met hun prijs. Donderdagmiddag namen Lars, Meyke, Anouska en Sophia hun prijs in ontvangst. 
  
Namens alle collega’s wens ik iedereen zeer prettige dagen toe en een creatief en bruisend 2017. 
  
Godfried Blaeke 
(dir.) 
  
Bijlagen: 5 
  
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ? 
< Nieuwsflits 14 2016-2017