Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

14-01-2017

Nieuwsflits 16 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Allereerst willen we iedereen een gezond en leer –en ontwikkelrijk 2017 toewensen!
 
Hierbij de allerlaatste nieuwtjes:
 
’t Getij –nieuws
-maandag a.s. zullen de uitnodigingsbriefjes voor de gespreksavond voor de groepen 4  t/m 7 worden verspreid. Vrijdag a.s. gaat het rapport voor de groepen 3 t/m 8 mee. 
-de rapportgesprekken voor de leerlingen van groep 8 zullen  gelijktijdig met  de schooladviesgesprekken plaats vinden.
-in de bijlage treft u het jaarverslag  2015-2016 van de medezeggenschapsraad van ’t Getij
-vanaf 1 februari a.s. zullen de logopediemogelijkheden binnen de school verder uitgebreid worden.  ABC-logopedie zit dan op dinsdagmiddag, woensdagochtend en de hele donderdag op ’t Getij.
-in de bijlage treft u de flyer rondom schoolhandbal  en een flyer rondom de een techniekmiddag.
-in de kleuteraula en de grote aula borden voor de kinderen rondom onze studiereis Finland. De kinderen hebben al een hele hoop vragen bedacht (zie foto in de bijlage grote vel!.
-Woensdag 25 januari a.s. : Perspectodag. Deze dag gaan de leerkrachten met de bus naar Utrecht en zal de NOT  (Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling) bezocht worden. Alle kinderen zijn deze dag vrij.
-Dit schooljaar staan er nog  een paar mooie culturele activiteiten op het programma: de voorstelling Lappie Lapstok (1 en 2),  een literair project (3 en 4),  een schrijversbezoek (5 en 6) en scratch en mixworkshop  ( 7 en 8)
 
't Poppeke - nieuws
Om het nieuwe jaar in te luiden houden wij een Nieuwjaarsborrel inclusief disco voor onze kinderen en ouders. Dat wordt weer een spetterend feest!
Onze Peutergroep/BSO heeft een kleine metamorfose gehad. We hebben de boel een klein beetje omgegooid en nieuwe hoeken gecreëerd. De  kinderen vinden het helemaal geweldig! Ook heeft de ouderraad  van ’t Poppeke ons een mooie leeshoek cadeau gegeven. Nu hebben we onze eigen minibibliotheek!  Op de groepen zijn we begonnen met het thema “Hatsjoe”. Er zijn al verschillende leidsters en kinderen "ziek" geweest en (gelukkig) weer terug beter gemaakt.
 
Foxkidz-nieuws - peutergroep
Wij starten het nieuwe jaar met het thema 'winterwonderland'. Deze week hebben we een lekkere warme sjaal geknutseld.
En volgende week gaan we allemaal een sneeuwpop maken. Ook zijn er veel woorden en begrippen aan bod gekomen bij ons thema;  koud-warm, binnen-buiten, de sjaal, de muts, de handschoenen, sneeuwpop.
 
In de bijlage de uitnodiging voor de informatieavond van a.s.  dinsdag 17 januari van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal.
 
Namens alle collega’s wens ik iedereen een prettig en winters (?) weekend toe
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
Bijlagen:
- foto bord Finland grote hal
- foto bord Finland kleuterhal
- jaarverslag MR 2015-2016
- flyer schoolhandbal jongste
- flyer schoolhandbal oudste
- flyer techniekmiddag
- info-avond Foxkids en peuterspeelzaal 't Getij  
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ? 
< Nieuwsflits 15 2016-2017