Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

20-01-2017

Nieuwsflits 17 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees, 
  
Ook aan het eind van deze week sturen we u weer de laatste nieuwtjes: 

't Getij nieuws: 
-vandaag hebben de kinderen van de groepen 4 t/m 8 hun rapport meegekregen. Volgende week zijn er gespreksavonden (op maandag en dinsdag) voor de ouders van de kinderen van groep 4 t/m 7.  Wilt u het rapport van uw kind/kinderen meenemen naar dit gesprek? 
-tijdens de oudergespreksavonden zullen we de gevonden voorwerpen weer even uitstallen.  (we hebben nog heel veel bekers, brooddozen etc. “in de aanbieding”) 
-de kinderen van de oudste groepen hebben deze week les gehad van een DJ met als thema “scratch en mix”. 
-volgende week woensdag  (25 januari) zullen de leerkrachten, tijdens de Perspectodag, een dagje doorbrengen in Utrecht op de NOT (Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling); de kinderen hebben deze dag vrij! 
  
't Poppeke-nieuws 
In de dokterstas hebben wij deze week gekeken naar de verschillende instrumenten. We hebben ze benoemd en gekeken waar ze voor dienen om ze vervolgens in onze zelfgemaakte dokterstas te steken. 
Ook hebben we de kinderen gemeten (meten is weten) en mochten ze op de weegschaal staan om te kijken hoeveel ze wegen. 
Puk (onze handpop) is nog steeds ziek. Alle kinderen doen hun uiterste best om hem beter te maken.  Ze beginnen al op echte dokters en zusters te lijken! 
  
Foxkidz -nieuws 
.Deze week stond in  het teken van sneeuwpoppen. Wij hebben daar helemaal geen echte sneeuw voor nodig. Wij knutselen ieder op onze eigen manier een grappige sneeuwpop. 
Alle materialen op tafel en ontdekken maar. Hierdoor hebben we allemaal unieke en leuke sneeuwpopjes. Ook hebben we in de kring een sneeuwpop gemaakt van hoepels. 
Hij kreeg een hoed, een sjaal, een wortelneus, een mond, ogen en echte knopen op zijn buik. 
  
  
Logopedie-nieuws 
Vanaf 1 februari zal het team van de logopedie worden versterkt  en zal logopediste Karin  woensdagochtend werkzaam zijn op t’ Getij. Wanda blijft werkzaam op haar vaste dagen;  de dinsdagmiddag en donderdagochtend. Karin is te bereiken via karin.abclogopedie@gmail.com 
  
Prettig weekend toegewenst namens het team, 
  
Godfried Blaeke 
(dir.) 
  
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?
< Nieuwsflits 16 2016-2017