Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

01-04-2017

Nieuwsflits 25 2016-2017


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,
 
Ook aan het eind van deze week sturen we u weer de  laatste nieuwtjes:
 
’t Getij nieuws:
-we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Finlandavond. Het enthousiasme van de deelnemers van de Finlandreis hebben we weten over te brengen naar alle  belangstellenden voor deze avond. We hebben uitgebreid  o.a. de thema’s  vertrouwen, bewegen, gezond, inclusief onderwijs, kinderopvang (daycare) en het onderwijssysteem  met elkaar gedeeld. Aan het eind hebben we op koffertjes geordend wat de deelnemers het meest aansprak.
-we hebben n.a.v. het Finlandbezoek een aantal werkpunten opgesteld die we onderverdeeld hebben in korte, midden en lange termijn werkpunten. We zijn nu volop in de weer om de korte termijn punten uit te werken en vorm te geven zodat deze zo snel mogelijk verder zichtbaar gaan worden.Deze punten willen we nog voor de zomervakantie realiseren.
-de bag to schoolactie heeft  1360 kilo opgebracht. Dit staat voor een bedrag van 408 euro! Dank u wel ouders/ verzorgers van ’t Getij/ dorpsbewoners!!
-er was een vraag binnengekomen bij de Medezeggenschapsraad  omtrent toetsen en huiswerk in relatie tot  festiviteiten op school.  We hebben een aanpassing op dit gebied gedaan en we zorgen in de toekomst dat er de dag na een schoolfestiviteit   geen proefwerk staat gepland.  
-in de bijlage treft u een flyer van de tennisvereniging
 
‘t Poppeke-nieuws:
Het is nu toch echt lente geworden, ons thema is overgegaan van reuzen en kabouters naar lente en jonge dieren. We hebben schapen geknutseld en echte wol erop geplakt.  De kinderen van de BSO zijn weer lekker veel het bos in gegaan en hebben daar een hut gemaakt. Er is al flink wat werk verzet! Maar ze zijn nog niet klaar. Het moet een echte grote speelhut worden, waar we nog vele uren kunnen  door brengen.
 
Namens alle medewerkers wens ik u een fijn weekend toe,
 
Met vriendelijke groet,
 
G. Blaeke Bijlage: flyer tafeltennis
 
Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ? 
< Nieuwsflits 24 2016-2017